Title of a News Article

Karaköprü'yü birlikte gezdiler

Karaköprü'yü birlikte gezdiler
banner206

Saadet Partisi Adayları Cevheri ile Aslan, 35 metre caddesi esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin cevheri ile Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, Karaköprü 35 metre caddesi esnafını ziyaret etti. Cadde esnafının işyerlerini tek tek gezerek sorunlarını dinleyen Cevheri ve Aslan, Sorunların çözümü için mevcut düzenin değişmesi gerektiğini vurgulayarak, “Değişim için çok çalışmak gerekiyor” dedi.

Esnaf ile tek tek ilgilendiler

Şanlıurfa’nın Adayı Sabahattin Cevheri ve Karaköprü’nün adayı Essum Aslan Karaköprü’ye adeta çıkarma yaptı. 35 metre caddesindeki esnafı baştan sona kadar ziyaret eden Cevheri ve Aslan, yaşanan sıkıntılar en büyük mağdurunun esnaf kesimi olduğunu ve bu kesimin seçimde gereken cevabı vereceğini söyledi. Adaylar, esnaftan değişim için destek sözü aldı.

İsraf ve savurganlık var

Esnafın zor günler geçirdiğini söyleyen Essum Aslan, “Yaşanan bu sorunların temelinde hep israf ve savurganlık var. Belediyenin ne kadar kaynağı varsa hep fuzuli işlere harcıyorlar. Ülkeye ve kente faydası olacak şekilde projeler yapmak yerine tüketime yönelik projeler ile kaynakları tükettiler. Biz Allah’ın izniyle istihdama ve üretime yönelik projeler ile ülke ekonomisine katkıda bulunacağız.”dedi.

Hep beraber üstesinden geleceğiz

Esnaf ziyareti sırasında esnaf tarafından sık sık önü kesilen Sabahattin Cevheri, “Üretim denen bir şey yok. Urfa’da her türlü kaynak var ama bunları değerlendirecek tesis ve şirketler yok. Biz de büyükşehir belediye başkanlığı olarak bu tür tesislere önem vereceğiz. Üretimin olmadığı bir yerde hiçbir zaman refah olmaz. Bu yüzden yeteri kadar tesisleşme olmalıdır. İnşallah bunun üstesinden geleceğiz.” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195