Title of a News Article

Karaköprü’de başkan değişti

 Karaköprü’de başkan değişti
banner206

AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanlığına Eda Çakmaklı seçildi.

AK Parti Karaköprü Kadın Kolları kongresi bugün yapıldı. Karaköprü Nikah Salonu’nda düzenlenen kongreye Büyükşehir belediye Başkan Vekili Ahmet kaytan, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti Karaköprü eski İlçe Başkanı Faruk Badıllı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, belediye meclis üyeleri ve kadın kolları delegeleri katıldı.

Kongrede divan başkanlığına Şükrüye İnan seçilirken, üyeliklerine de Nilgün Olcay ile Filiz Cevheri seçildi. Saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başlayan kongrede konuşmalar yapıldı. AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, yaptığı açıklamada, Haziran ayında yapılacak seçimlerin startını verdiklerini belirterek, “Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Partide kadınların da desteğine ihtiyacımız var. Yeni seçilen başkanımıza ve yönetimine başarılar dilerim. Eski yönetimi de yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Fadime Aydın, AK Parti İl Yönetimine girmesinden dolayı başkanlığı bıraktı. Tek liste halinde gidilen kongrede Eda Çakmaklı başkanlığa seçildi.

Çakmaklı’nın yönetiminde şu isimler yer aldı;

Fehime Çoban Avcı,
Fatma Kama,
Ayşegül Uzun,
Seher Kılıç,
lütfiye Özlem Kılıç,
Hatice Şengül Us,
Sibel Yıldırım,
Ayşe Alpay,
Mürüvvet Kaya,
Zehra Çiftçi,
Merve Bişengi,
Dursun Canbek,
Meliha Aloğlu,
Esra Oruççiftçi,
Zeliha Çoban,
Şeyma Çadırcı,
Hanadi Şeker,
Ferda Çelikkan,
Hatice Halat,
Ebru Çalışkan,
Emine Toprak,
Nida Atlı,
Medine Ayaz,
Emine Bilgin,
Sevil Kılıç,
Kadriye Ekdemir,
Rüveyda Ural,
Sevgi Güzel,
Saadet Tülin Gamsız. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195