Title of a News Article

Karaköprülü kadınlarla buluşmayı sürdürüyor

Karaköprülü kadınlarla buluşmayı sürdürüyor
banner206
Essum Aslan’ın, kadınlarla ilgili projeleri kadınlardan tam destek alıyor. Aslan, gittiği her yerde kadınların sevgi seliyle karşılaşıyor.

Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde kadınlardan tam destek alıyor. Şanlıurfa’da tek kadın aday olan Essum Aslan, kadın seçmenin sevgi seliyle karşılaşıyor. Essum Aslan, “Ben Karaköprülü analarımızın, bacılarımızın yani bütün kadınların adayıyım. İnşallah 31 Mart gecesi kadınlarımız ile zafere yürüyeceğiz. ”dedi.

Kadın Sosyal Yaşam Merkezi

Şanlıurfa’da kadınların zaman geçirebileceği yer olmadığını belirten Essum Aslan, “Kadınlarımızla ilgili çok ciddi projelerimiz var. Bunlar arasında Kadın Diyarı (Kadın Sosyal Yaşam Merkezi) projemiz çok önemli bir projedir. Bu proje ile kadınlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmak, spor aktivitelerine katılımını eğitim ve becerilerine katkı sağlayabileceği bir alan oluşturacağız.”ifadelerini kullandı.

Her alanda kurslar olacak

“Kadınlarımızın daha rahat bir hayat sürdürebilmeleri adına çok önemli olan bu projelerimizin hayata geçmesi için değişim şart” diyen Essum Aslan, “Projemiz kapsamında dil kursları, meslek edindirme kursları, ilmi eğitimler, sanatsal etkinlikler, sportif faaliyetler olacak. Kadınlarımız burada güzel zaman geçirirken dil öğrenecek, sanatsal etkinliklere katılacak, spor yapacaklar.” ifadelerine yer verdi.

Kadınlar değişim diyor

Karaköprü’ye değer katacak projelerin hayata geçirilmesi için 31 Mart’ta kadınların değişimi getireceğini belirten Essum Aslan, “Kadınlarımız gittiğimiz her yerde bizi kucaklıyor. Kadınlarımız ilçemizde yaşanan sıkıntılardan en çok etkilenen kesimdir. Bu sıkıntıların aşılması için kadınlarımız bize evet diyor. Bize de onlara hizmet etme düşüyor.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195