Title of a News Article

‘Kazanan türkiye, kazanan demokrasi olmuştur’

 ‘Kazanan türkiye, kazanan demokrasi olmuştur’
banner206

HABER: ALİ PALA

Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak bir basın toplantısı düzenleyerek seçim sonuçlarını değerlendirdi. Başak "Bir demokrasi yarışını daha geride bıraktık. Kazanan Türkiye, kazanan demokrasi, olmuştur’ dedi.

Pazar günü sandığa giderek özgür iradesiyle oy kullandığı seçimlerin bir demokrasi şöleni olarak yaşanması gerektiğini ifade eden başak bu şölene kimsenin gölge düşürmeye hakkı olmadığını söyledi. “Bu seçimin galibi millettir ve Türk demokrasisi kazanmıştır” diyen Başak yakın çevremizde ve bölgemizde yaşanan kanlı çatışmalara, insanlık dramına baktığımızda demokrasinin Türkiye için ne kadar önemli bir kazanım olduğunu bir defa daha hepimizin kabul etmesi ve önemsemesi gerektiğini söyledi.

Başak bazı bölgelerde seçim sonuçlarına itirazlar olduğunu bununda bir demokratik hak olduğunu ama bu hakkın kötüye kullanılmadan seçim kurullarının rahat bir şekilde görevlerini yapmalarına fırsat verilmesi gerektiğini söyledi.

Seçimlerin artık geride kaldığını belirten Başak seçilmiş olan belediye başkanlarının siyasi parti rozetlerini bir kenara bırakarak hizmet yarışıyla sosyal ekonomik ve kültürel kalkındırmaya yönelik projeleri başlatmaları gerektiğini ifade etti.




Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195