Title of a News Article

Kılıçdaroğlu'na Urfa'dan destek geldi

Kılıçdaroğlu'na Urfa'dan destek geldi
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı Basın toplantısı düzenleyerek, önceki gün CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tehdit içeren bir mektup paylaşan Alaattin Çakıcı’ye tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na ise destek verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Yaptığı basın açıklamasında, şu ifadelere yer verdi

“Cumhuriyet Halk Partisi kabadayılara pabuç bırakacak bir parti değildir.

Türkiye siyasi tarihinde bir ilk olan bu olay, mevcut iktidarın ülkemizi18 yılda nerelere getirdiğini gözler önüne sermektedir. Atatürk’ün partisi olan asırlık Cumhuriyet Çınarı partimiz neferi olarak bizler; mafya bozuntularına, sözde kabadayılara asla pabuç bırakmayız. Genel Başkanımıza nereden ve kimden gelirse gelsin hiçbir tehdidi kabul etmeyiz. Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ve MHP lideri Sayın Bahçeli'nin bu durumu tasvip etmeyeceklerine inanmak istemekle birlikte, serbest bırakılan ve beslenen bu mafya bozuntusunun açıklamaları hakkındaki değerlendirmelerini merak ediyoruz.

CHP'nin Genel Başkanı'nı tehdit etmek, milyonları tehdit etmektir, cumhuriyeti tehdit etmektir. Siyasete düşen bu gölgenin sorumlusu; mafya babalarına bu şekilde konuşma imkanı veren düzendir, özellikle af İçin uğraş veren Cumhur ittifakının liderlerinden Devlet Bahçeli’dir, İçişleri bakanıdır, iktidardır. Bu düzeni yaratanlar ve savunanlardır.

Ülkede mafya babası diye anılan ve insana saygısı olmayan bir şahsiyetin milyonları temsil eden ana muhalefet lideri hakkında "Akıllı ol" ifadesini kime güvenerek sarf ettiğini Yüce Milletimizin takdirine bırakıyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195