Title of a News Article

Kılıçdaroğlu Urfa'yı gündemine taşıdı!

Kılıçdaroğlu Urfa'yı gündemine taşıdı!
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa'ya 20 milletvekili arkadaşını gönderen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, burada yapılan analizler ve hazırlanan raporla ilgili grup toplantısında açıklamalarda bulunarak belli başlı kentin sıkıntılarını dile getirdi.

Kılıçdaroğlu açıklamalarında şunları dile getirdi;

"Şanlıurfa'ya gitti arkadaşlarımız. Bir süredir elektrik ve su verilmiyordu çiftçilere. Milletvekillerimiz gitti elektrik ve su verilmeye başlandı. İnşallah kesmezler. Çiftçilerin tamamı şikayetçi. Gübre alıyoruz dolarla, fide alıyoruz dolarla, ilaç alıyoruz dolarla. Sürekli zam. Urfalı çiftimiz, vatandaşlarımız beni dinlesin. Uzun yıllardır AK Parti'ye oy verdiniz. Nasıl şimdi o Şanlıurfa? Sahipsiz değil mi? Şanlıurfa sahipsize, Türkiye sahipsiz demektir. Harran oradadır, Harran hepimizin iftiharıdır. Ne Şanlıurfa ne Türkiye sahipsizdir. Uzman doktor yok hastanelerinde, 530 bin öğrenciden 450 bini EBA'ya ulaşamamış. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 8 aydır toplu sözleşme yapmıyor. Urfalı bir arkadaşımız, "Paran yoksa, eşin, çocuğun, komşun yüzüne bakmaz ama en acısı hem paran yok hem Urfalıysan devlet yüzüne bakmaz. İnsan yüzüne bakmaz" diyor. Devlet değil, Saray'da oturanlar senin yüzüne bakmaz."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2021, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195