Title of a News Article

Kime "Nemrut" dedi

Kime "Nemrut" dedi
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Filistin’e yönelik saldırılarını sürdüren İsrail’in Başbakanı Benyamin Netanyahu’yu, günümüzün Nemrut’una benzetti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bugün seçim bölgesi Şanlıurfa’ya geliyor. Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan ocak faciası ve geçirdiği bir ameliyat nedeniyle Urfa’dan uzun süredir kopan Çelik, Şanlıurfa’da vatandaşlarla hasret giderecek.

Bayramlaşmaya katılacak

Bugün Urfa’ya gelmesi beklenen Bakan Çelik, Büyükşehir Belediyesinin akşam Şehitlik Çamlık’ta düzenleyeceği iftar yemeğine katılacak. Daha sonra dinlenmeye çekilmesi beklenen Bakan Çelik, Pazar günü de 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bir dizi çalışmalar yürütecek. Esnaf ve vatandaşlarla da görüşecek olan Bakan Çelik, 10 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyecek. Bakan Çelik, Ramazan Bayramının 1. gününde de, saat 13.00’te Hacı Bekir Sofrası’nda düzenlenecek bayramlaşma törenine katılacak. Çelik’in akşam saatlerinde de Urfa’dan ayrılması bekleniyor.

 

İsrail’i kınadı

Bakan Çelik, Filistin’e yönelik saldırılarda bulunan İsrail’i kınadı. Saldırılarla ilgili açıklamada bulunan Çelik, “Hesap vermesi gerekenler inşallah insanlığa hesap vereceklerdir. Dünya ne nemrutlara, ne firavunlara nede Benyamin Netanyahulara, Esadlara ve teröristlere kalmayacaktır. İnşallah bunların hesabı sorulacaktır. Üzüntümüz 3 ağaç için Türkiye’de bizlere, millete çevre dersi vermeye kalkanlar, bugün annelerin, dedelerin ve dedelerinin şahadetine nasıl baktıklarını, nasıl yaklaştıklarını hep beraber izliyoruz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 14:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yolcu
Yolcu - 10 yıl Önce

eh nemrudun yaşadığı yerden ancak nemrud la lanetlenir gecgeldin ama çabuk üre din.

SIRADAKİ HABER

banner195