Title of a News Article

Kongre öncesi veda ve tanışma...

özel haber

Kongre öncesi veda ve tanışma...
banner206

AK Parti Şanlıurfa 5. Olağan kongresi öncesi mevcut il Başkanı Yusuf Eğilmez ve kongrede görevi devir alacak olan Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek tanışma ve Veda ziyaretlerinde bulunuyorlar.



4 Ocak 2015 günü yapılacak olan AK Parti Şanlıurfa 5.Olağan kongresi öncesi geçtiğimiz Cuma günü  İl Başkan adayı olarak karar kılınan Zeynel Abidin Beyazgül, partisinin ilçe teşkilatları ile tanışmaya başlarken, İl Başkanlığını bırakacak olan Yusuf Eğilmez ise çalışma arkadaşlarına veda ediyor.  Eğilmez ve Beyazgül ilk olarak Siverek ilçesine geldiler. İlçe Başkanı İlhan Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yapan her iki isim, kongre öncesi teşkilatların önerilerini aldılar. 
AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez 4 yıldır başarıyla sürdürdüğü il Başkanlığını bırakmanın hüznü ve heyecanını yaşadığını söyledi. Eğilmez' Ak Parti İl Başkanı olarak birlikte çalıştığım Siverek ilçe Başkanı İlhan Çelik ve çalışma arkadaşlarından helallik diliyorum. yeni göreve seçilecek olan Zeynel Abidin Beyazgül kardeşimede destek vereceğinizden endişem yoktur. hedefimiz 2015 seçimlerinde başarılı olmaktır, bu konuda yeni yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum'dedi.

Ak Partinin Şanlıurfa İl Başkan adayı olarak belirlenen Zeynel Abidin Beyazgül ise, yeni Türkiye yolunda teşkilatlarda görev alacak olan tüm Ak partililere büyük iş düşüyor, yeni dönemde hep birlikte büyük başarılara imza atacağız , 4 yıldır İl Başkanlığını başarıyla sürdüren İl Başkanımız Yusuf Eğilmez'e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum'dedi.

Eğilmez ve Beyazgül, İl Başkan yardımcıları Erkan Sözen, Halit Taşdönderen, Hacı Yaygın, Mehmet Eriten ,Mustafa Yavuz, Cemil Çadak ile birlikte daha sonda Hilvan ilçesine geçerek,burada Hilvan ilçe Başkanı Hanifi Düzme ve yönetimi ile bir araya geldiler. 

öte yandan İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve yeni Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül yarın saat 13.00 de Parti il binasında ortak bir basın toplantısı yapacakları bildirildi. 



 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2014, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195