Title of a News Article

Kübra Dörtkardeş'in AK Parti'de ki başarısı konuşuluyor...

Kübra Dörtkardeş'in AK Parti'de ki başarısı konuşuluyor...
banner206

Şanlıurfalı siyasetçi genç isim Kübra Dörtkardeş, AK Parti Gençlik Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyeliğinden AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığına, oradan da dün yapılan AK Parti Kadın Kolları Kongresinde, AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçildi.

Kübra Dörtkardeş'in AK Parti içerisinde bulunması, her türlü verilen görevde aktif rol alması birçok kesim tarafından takdirle karşılanıyor. 

EN BÜYÜK TAKDİRİ EŞİ FATİH DÖRTKARDEŞ VERDİ

Kübra Dörtkardeş'in eşi Fatih Dörtkardeş, eşinin MKYK üyeliğine seçilmesini yayımladığı mesajıyla kutladı.

Dörtkardeş twitter hesabından paylaşımda bulunarak şu sözleri sarf etti;

"Güçlü kadın, güçlü gelecek şiarıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günün de bizleri her zaman olduğu gibi bugün de gururlandıran, Kıymetli eşimi bugün açıklanan MKYK listesinde bulunmasından dolayı kutluyorum. Başarıların daim olsun.."ifadelerini kullandı.

AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilen Kübra Dörtkardeş'te eşi Fatih Dörtkardeş'in kutlama mesajına, şu sözlerle cevap verdi;

"Her güçlü kadının arkasında ona inanan destek veren güç olan bir ADAM vardır.Herzaman ki gibi inandığın için güvenin için Allah senden razı olsun." cevabını verdi.

Kübra Dörtkardeş kimdir ?

Mühendis ve İş Güvenliği uzmanı olan Dörtkardeş, 18 yaşından bu yana aktif siyasetin içinde yer alıyor. 18 yaşında AK Parti Isparta Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanlığı ile siyasete başlayan Dörtkardeş, AK Parti İl Gençlik Kolları Halka İlişkiler Başkanlığı görevinde de bulundu. 2013-2014 yıllarında AK Parti Genel Merkez Gençlik ve Kadın Kolları Sosyal İşler Komisyonu üyeliği görevinde de bulunan Dörtkardeş, 2014-2015 yılları arasında 5. Dönem Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliğine seçildi. Dörtkardeş, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 7. Dönem 5. Olağan Kongresi ile yeniden MKYK üyesi olarak seçildi ve Genel Başkan Yardımcılığı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı görevine getirildi. Sivil Toplum Kuruluşların da görev alan Dörtkardeş, daha önce de Genç MÜSİAD Ankara Kadın Komisyon Başkanlığı görevinde bulunarak, kadınlar ile birçok program ve projeye imza attı. Kübra Dörtkardeş evli ve bir çocuk annesi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195