Title of a News Article

Kurtulmuş,IŞİD’in elindeki askerlerle ilgili konuştu

.

Kurtulmuş,IŞİD’in elindeki askerlerle ilgili konuştu
banner206
 Başbakan Binali Yıldırım başkanlığındaki Bakanlar Kurulu sona erdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısına verilen arada gazetecilere yaptığı açıklamada, "MHP ile anayasa konusundaki görüşmelerimiz başından itibaren son derece açık ve şeffaf bir şekilde yürüyor. Başta belirlenen prensipler çerçevesinde herhangi bir sapma söz konusu değildir. Genel bir mutabakat, tam bir mutabakat içerisinde MHP, zaten Meclise inmiş olan, artık komisyonda da görüşülmeye başlanmış olan bu anayasa paketine destek vermeyi sürdürecektir." ifadelerini kullandı.

 

"TEYİT EDİLMİŞ NET BİR BİLGİ YOK"

Kurtulmuş, Suriye'de çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili bir soru üzerine, şunları kaydetti:

 "Bu video görüntüleriyle ilgili henüz TSK, Milli Savunma Bakanlığı tarafından teyit edilmiş, netleşmiş bir bilgi yoktur. Zaten teyit edilmiş bir bilgi olsa bunu kamuoyuyla paylaşırız. Bu tür terör örgütleri, dünyanın en aşağılık, en kirli mekanizmaları. Olsun olmasın herhangi bir video görüntüsünü yayınlayarak, zaten ne yapmak istiyor? Halka korku salmak , halkı çaresizliğe itmek istiyor, halkı kendi içine kapatmaya çalışıyor. Herkes birbirinden, yanındakinden korksun istiyor. Sadece bu örgüt değil hepsi için söylüyorum."

"MEDYADAKİ BAZI ARKADAŞLAR AYAKLARINI DENK ALSINLAR"

 Kurtulmuş, "Kusura bakmasınlar, bazı arkadaşlar da medyadaki bazı arkadaşlar da lütfen ayaklarını denk alsınlar. Özellikle sosyal medya sorumsuzca yayın yapılacak bir alan değildir. Türkiye, DEAŞ ile fiilen sahada bir savaş halindedir. Oturduğu sıcak masaların üstünde, uyduruk görüntüler üzerinden propagandalarla Türk halkının moralini bozmaya çalışmak vatanseverlik değildir." dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2016, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195