Title of a News Article

Kurultay'a katıldılar...

Kurultay'a katıldılar...
banner206

Milliyetçi Hareket Partisi , 13'üncü Olağan Kurultayı "İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak" sloganıyla gerçekleşti.

Delegelerin tüm oyunu alarak yeniden genel başkanlığa Devlet Bahçeli seçilirken, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz da kurultayın hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 13. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, üst kurul delegelerinin tamamının imzasıyla genel başkanlığa yeniden aday gösterildi. Partinin kayıtlı 1200 üst kurul delegesi, kurulan 29 sandıkta genel başkanlık seçimi için oylarını kullandı. Bahçeli, 1277 oyla yeniden Genel Başkan seçildi.

Kurultaydaki yerini alan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yeniden Genel Başkanlı’ğa seçilmiş olmasından duyduğu mutluluğu ifade ederek, “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak. Kurultayın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

13. Olağan Kurultay'a Şanlıurfa'dan MHP Milletvekili İbrahim Özyavuz, İl Başkanı Mahmut Güneş, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve çok sayıda parti yöneticisi katıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2021, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195