Title of a News Article

Mazhar Bağlı’dan açıklama geldi

.

Mazhar Bağlı’dan açıklama geldi
banner206

1 Kasım seçimleri için partisi tarafından aday gösterilmeyen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, “AK Partili neferlerinin yanında eksilmeyen heyecanımla yer almaya devam edeceğimi dost ve düşmanlarıma ilan etmekten büyük bir memnuniyet duymaktayım. Biz yarış bittikten sonra da koşanlardanız !” dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, yaptığı yazılı açıklamada, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da partisine destek vereceğini açıkladı. Otuz yılı aşkın bir süredir millet ve memleketin dertleriyle dertlenerek içinde yer aldığı siyasi geleneğin son 7-8 senesini AK Parti saflarında aktif bir şekilde geçirdiğini vurgulayan Bağlı, “Allah nasip etti ve kısa bir süreliğine de olsa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olarak görev yapma bahtiyarlığına eriştim. AK Parti saflarında yer alarak millet ve memleketime hizmet ettiğim süre hayatımın en değerli zamanı olmuştur.

Şimdi, AK Parti'nin kurucusu ve ebedi lideri Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle girmiş olduğum aktif siyasi hayatımın bir başka evresine geçmiş bulunuyorum. Siyaset, şüphesiz toplumu daha iyi olduğuna inanılan bir konuma taşıma sanatıdır ve millet için derdi olanların her zaman içinde olduğu, olacağı bir uğraştır. Bu anlamda siyasetin teorisi ile bağımı istesem de koparamam” dedi.

Geçmişte olduğu gibi bugün de Genel Başkanları ve Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğindeki partisine, Türkiye'ye yeni ufuklar kazandırmak üzere çıktığı yolda destek olmak adına elinden gelen gayreti her zaman göstereceğini vurgulayan Bağlı, “Bizim için önemli olan, silinmez yazıları bulunan defterde hayırla yad edilmek ve hayra hizmet edenlerin yanında yazılmaktır. Bu minvalde Şanlıurfa siyasetinin AK Partili neferlerinin yanında eksilmeyen heyecanımla yer almaya devam edeceğimi dost ve düşmanlarıma ilan etmekten büyük bir memnuniyet duymaktayım. 'Biz yarış bittikten sonra da koşanlardanız !'” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195