Title of a News Article

Melik, Birecik ve Halfeti'ye çıkarma yaptı

.

Melik, Birecik ve Halfeti'ye çıkarma yaptı
banner206

 Bugün ilk olarak Birecik, sonrasında da Halfeti’deki seçim bürolarının açılışına katılan CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik’e ilgi büyük oldu.

1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekili erken Genel Seçimlerinde geriye doğru sayım tüm hızıyla devam ederken, CHP Urfa’dan milletvekili adayı olan M. Vedat Melik ise Şanlıurfa’daki esnaf ziyaretlerinin ardından bugün soluğu Birecik ve Halfeti ilçelerinde aldı.  Her iki ilçede seçim bürolarını açan Milletvekili adayı Melik’e ilgi ise görülmeye değerdi.

 

MELİK’İN YANINDA KİMLER VARDI

CHP Urfa birinci sıra Milletvekili adayı M. Vedat Melik’in Birecik ve Halfeti ilçelerini ziyareti ve seçim bürolarının açılışında CHP Urfa il Başkanı Aziz Aydınlık başta olmak üzere milletvekili adaylarından Ali Ersöz, Hale Soran, Sedat Sağır, Faruk Öncel ve Recai Üstündağ’da kendisine eşlik ettiler.

 

İLK DURAK BİRECİK OLDU

İlk olarak Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine gelen CHP Milletvekili adayı Melik ve beraberindekiler burada düzenlenen bir tören ile Birecik seçim bürosun açılışını yaptı. Kalabalık bir partili topluluğunun da ilgi gösterdiği açılışta konuşan Milletvekili adayı M. Vedat Melik, ‘sizlerden iktidar olmaya inanmanızı ve bizlere oylarınız ile sahip çıkmanızı istiyorum. Her bir partili arkadaşımız 1 Kasım’da sandık başına giderken partimize kazandırmış olduğu yeni CHP’li arkadaşımızı, partilimizi alarak gitmeli ve oy kullanmalı. Sizleri bugün burada yanımızda görmek bizlere güç vermiştir’ dedi.

 

İKİNCİ DURAK HALFETİ OLDU

Birecik’teki seçim bürosunun açılışının ardından Halfeti’ye beraberindeki aday arkadaşları ile giden CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, burada da kalabalık ve coşkulu bir partili topluluğu tarafından karşılandı. Halfeti’deki CHP’lilerle kucaklaşan Milletvekili adayı Melik, burada da yaptığı konuşmasında ‘Halfeti bizleri asla yalnız bırakmadı. 1 Kasım’da da oylarımızı daha da arttırarak bizlere sahip çıkacağına inanıyorum. Sizlere güveniyor ve inanıyorum’ şeklinde konuştu. 

 

VEDAT MELİK’E İNANIYORUZ

Öte yandan görüşlerini aldığımız Birecik ve Halfetili partili ve vatandaşlar ise ‘Milletvekili adayımız Vedat Melik’e hem inanıyor hem de güveniyoruz. 22. dönem milletvekilliği döneminde bizlerden asla uzaklaşmadı, kopmadı. Her zaman sorunlarımızın çözümünde yanımızda yer aldı. İnşallah oylarımız ile 1 Kasım’da Vedat Melik’i bir kez daha Ankara’ya bizlerin vekili olarak göndermiş olacağız’ diye konuştular.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142