Title of a News Article

Melik, Buğday Pazarı'ndan destek istedi

.

Melik, Buğday Pazarı'ndan destek istedi
banner206

 Son beş gündür Urfa’da esnaf ziyaretlerinde bulunan CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik’in bugünkü durağı Buğday pazarı esnafı oldu.

1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçime 17 gün gibi kısa bir süre kalırken, son beş gündür Şanlıurfa’da kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik’in bugünkü durağı bu kez Buğday pazarı esnafı oldu.

 

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Tek başına Buğday pazarını baştan sona dolaşan ve tüm esnaf ile tek tek tokalaşıp sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik, ‘esnafımızın gerçekten sıkıntıları büyük. Son beş gündür Urfa kent merkezindeki esnafları dolaştım. Taksicisinden ayakkabıcısına, manavından bakkalına, tatlıcısından el sanatları satıcısına, marangozu, dericisi, kasabı kısacası tüm esnaf dertli ve sıkıntılı. Ankara’da yaşanan son terör olayı vatandaşları daha da üzmüş durumda. Esnafımızın sorunlarını tabi ki dikkate alacağız. Nasip olur ve Milletvekili seçilmem halinde bana iletilen tüm sorunların çözümü noktasında takipçisi olacağımı kendilerine söz verdim’ dedi.

 

HEPSİNE TEŞEKKÜR EDERİM

Esnafın kendisine sıcak, samimi ve içten ilgi gösterdiğine de dikkat çeken CHP Milletvekili adayı Melik, ‘benimle sofralarını paylaştılar. Çay, kahve ikramlarında bulundular. Sohbetlerde bulunduk. Adeta bana moral aşıladılar. Bir hemşerileri olarak beni bağırlarına bastılar. Tüm esnafımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederim’ dedi.      

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195