Title of a News Article

Mersavlardan Hekimoğlu'na destek...

haber merkezi
Mersavlardan Hekimoğlu'na destek...
banner206

Şanlıurfa'da, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan seçim ofisinin dün geceki misafirleri Şanlıurfa’nın en büyük aşiretleri arasında yer alan Mersavi aşiretine mensup aile üyeleri Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu’nu seçim ofisinde ziyaret ederek desteklerini ilan ettiler. 

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkanı Eczacı Mustafa Hekimoğlu’nun seçim ofisine gelen Mersavi Aşiretine mensup üyeler beraberindeki Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, Belediye Meclis Üyesi adaylarının yanı sıra çok sayıda aile bireyi iştirak ederek 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde aile olarak tam destek vereceklerini ilan ettiler.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, desteklerini ifade ederek seçim bürosuna gelen Mersavi aşireti üyelerine geldikleri için öncelikle teşekkür ettiğini ifade ettikten sonra açıklamasına şöyle devam etti. 

“Biz bir yola çıktık bu yol gerçekten, dikenli ve zor bir yol, nasıl 17 sene önce asıl bir ihtiyaç üzerine Türkiye genelinde ekonomik bir kriz söz konusu idi baskılar söz konusu idi, başta demokratik anlama olmak üzere her anlamda sıkıntılar vardı. 

“Bugünde aynı sorunlar aynı sıkıntılar gözüküyor o günkü eksenimizi kaydırmadan devam edeceğiz, kaç gündür dolaştığımız görüştüğümüz insanlarda bir değişimden yana olduklarını ifade ediyorlar, İnsanlar ekonomik olarak hakikaten zor bir süreçte geçmekteler. Ekonomiden şikâyet eden insanların bulunduğu Urfa’daki insanlar ihmal edilerek geri plana atılmışlardır. “

Şanlıurfa’nın 40 yıl 50 yıl gibi uzun yıllardır kangrenleşen sorunları sonucu varoşlarda bulunan gençlerimiz uyuşturucunun bataklığına saplanmış durumda Büyükşehir Belediyesi olmuşuz ama gerçek manada bir büyüme söz konusu olmamış. Şanlıurfa sadece büyük bir köy olarak yerini almıştır diyen Başkan Adayı Hekimoğlu sözlerine şu şekilde devam etti.

“Biz gönül belediyeciliği değil, akıl belediyeciliği yaparak hizmet edeceğiz, 16 yıldır iktidarda olan bir partiye Şanlıurfa halkının her zaman büyük bir destek verdiğini ama artık bu desteğin verilmemesi gerektiğini çünkü Şanlıurfa’nın vermiş olduğu bu büyük destek karşısında yine aynı oranda hizmet alamadığını ve bu şekilde Şanlıurfa’nın da geriye gittiğini ifade ederek bugün seçim ofisimize gelerek bizlere destek veren başta Saadet Partimizin İl Başkanı M. Niyazi Yanmaz, Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri Halil Kızılelma, Av. İbrahim Halil Aydın ve Belediye Meclis Üyemiz Osman Polat kardeşimiz olmak üzere buraya kadar gelen tüm Mersavi aşireti üyelerine canı gönülden teşekkür ediyorum diyerek sözlerine son verdi.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu’na destek için ziyarete gelen Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan ise yapmış olduğu konuşmada şunları ifade etti. 

“Sizleri burada değişime olan inanç ve şevkle görmek beni çok mutlu etti. Ben belediye başkanlığına değil gönlünüze, kardeşliğinize adayım.” dedi.

Hizmetçiliğinize talibiz

Seçim bürosundaki vatandaşlara seslenen Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, “Ben Karaköprü’de hizmete adayım. Hangi kapıyı çalsam, hangi esnafa dokunsam; suyumuz yok, kaldırımımız yok. Ama en kötüsü de işsiziz. Ben de diyorum ki siz gönülden evet diyorsunuz ben de size gönülden evet diyorum. Sizin hizmetçiliğinize talibim. Karaköprü Şanlıurfa’nın vizyonudur.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2019, 01:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195