Title of a News Article

MHP'den Urfa Milletvekili çok sert cevap...

.

MHP'den Urfa Milletvekili çok sert cevap...
banner206
 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, HDP Sözcüsü Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir'in Bahçeli'ye yönelik 'ülkünü sattın' açıklamasına ilişkin, "Bahse konu kendini bilmez utanıp sıkılmadan 'satmak' fiilinden söz etmiştir. Oysa 'satmak' fiilini kullanmadan önce aynaya bakmak, çapını görmek lazımdır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, HDP Sözcüsü Osman Baydemir'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik 'ülkünü sattın' ifadesine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Yalçın, açıklamasında, şunları kaydetti;

 "Türkiye’de siyaset atmosferini kirleten küçük bir güruhun; içine düştüğü tenakuz ve açmazdan sıyrılmak, milletin kıstığı sesini daha çok duyurmak için MHP üzerinden külhanlık yapmaya heveslendiği gözlenmektedir. Bu güruh, terör örgütü PKK’nın siyasi kanadıdır. Söz konusu şer güruhuna sözcülük eden terörle mücadele artığı zavallı bir kimesne, önceki gün Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli hakkında haddini bilmez beyanlarda bulunmuştur. İsmi lazım değil; bu kimesnenin çıkışı, 'Hem kel hem fodul hem de ebleh!' deyimine ziyadesiyle uymaktadır. Bahse konu kendini bilmez utanıp sıkılmadan 'satmak' fiilinden söz etmiştir. Oysa 'satmak' fiilini kullanmadan önce aynaya bakmak, çapını görmek lazımdır. Peki bunlar, milletin kendilerine tiksintiyle baktığının farkında değil midir? Türk milletinin varlık sigortası olan MHP’nin 'satmak'la suçlanmasına bakınca millet sadece bunlardan iğrenmekle yetinmemekte, TBMM’de sahneledikleri komedi tiyatrosuna kahkahayla da gülmektedir. Sırtlanlar sürüsünün önüne düşüp küresel güçlere taşeronluk yaparak kendi halkına ihanet edenlerin yuvarlandığı fosseptik hendeklerini tarif etmekte, 'satmak' kelimesi bile 'kifayetsiz ama masum ve mağdur' kalmaktadır. Ya 'ülküdaşlarını sattı' iddiasına ne demelidir? 'Ülkücü, Ülküdaş' gibi bizim kutsallarımıza giren kavramları bunların mülevves ve kokuşmuş ağızlarına alması, insanın tüylerini diken diken etmektedir." 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2017, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195