Title of a News Article

MHP’den istifa edip AK Parti’ye katıldılar

 MHP’den istifa edip AK Parti’ye katıldılar
banner206

MHP Şanlıurfa Gençlik Kolları üyeleri ve Şanlıurfa Ülkü Ocakları üyelerinden oluşan bir grup genç aileleriyle birlikte AK Parti’ye katıldılar.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi AK Parti’ye katılan MHP Şanlıurfa Gençlik Kolları üyeleri Şanlıurfa Ülkü Ocakları üyeleri seçimde Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’da destek vereceklerini açıkladılar.

MHP’den toplu halde İstifa eden kalabalık grup sloganlarla AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlık binasına yürüdüler.

Parti’ye katılan grubu AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlık binasının kapısında AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün,  AK Parti İl Yönetimi ve Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yıldırım karşıladı.

 

Rozetleri eğilmez taktı

AK Partiye katılan gençlere ve ailelerine İl Binası toplantı salonunda rozetlerini İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez taktı.

Burada AK Partiye katılan MHP’li gençleri tebrik eden Eğilmez; “ hiçbir  zaman bir araya gelemeyen partiler şimdi ithal bir aday üzerinde anlaştılar. Bunu insanlarımız kabul etmiyor gençlerimiz kabul etmiyor. Bu genç arkadaşlarımız da aileleriyle Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini beyan ediyorlar. Doğrusu da budur. Çünkü vatanını seven milletini seven biliyorlar ki Erdoğan kaybederse bu ülke kaybeder. Bu bilinçle hareket eden bu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

Geniş bu halka sana da yer var

Eğilmez konuşmasında AK Partinin seçim şarkısına vurgu yaparak; “ yıllarca bizleri şucu bucu diye ayırdılar. AK Partinin 12 yıllık iktidarı döneminde Recep Tayyip Erdoğan bize bu partilerin hepsinin aynı olduğunu gösterdi. Seçim türkümüz diyor ki; ‘inandık hakka güvendik halka size de yer var geniş bu halka’ diye. bu halkada hepimize yer var. Ülkesine seven, ülkesinin büyümesini isteyen herkes bu halka da yer bulabilir” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Vatanımı sevdiğim için AK Partiye katıldım

Katılımcılar adına konuşan Hasan Aydınay; “Ben Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü ocaklarında aktif olarak görev yapıyordum. Şu an ülkemiz bazı dış güçler tarafından müdahalelere maruz kalmaktadır.   Bunu, vatanını seven bir insan olarak görüyorum. Bunlarla en iyi mücadeleyi AK Parti’de yapacağıma inandığım için arkadaşlarımla beraber bu çatı altında yer almaya karar verdik” dedi.

AK Partiye katılan gruba AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez rozet taktı.

Daha sonra hep beraber hatıra fotoğrafı çekerek dağıldılar.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195