Title of a News Article

Milletvekili Adayı İzol, Hilvan'daki temaslarını sürdürüyor

AK parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol, seçim çalışmalarına start verdiği Hilvan İlçesi'nde esnaf, kamu kurum ve kuruluşları ile ev ziyaretlerine devam etti.

Milletvekili Adayı İzol, Hilvan'daki temaslarını sürdürüyor
banner206

 

Milletvekili Adayı Güler Kama İzol'a Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, parti yönetimi ve belediye meclis üyeleriyle, AK Parti Hilvan Kadın Kolları Başkanı Hacire Toprak, AK Parti Hilvan Gençlik Kolları Başkanı Serhat Becel ile AK Parti Karaköprü İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Oflaz'ın eşlik etti.

Yaptığı esnaf ziyaretinde çıktığı hak davanın önemini anlatan İzol, Türkiye'nin geleceği için sadece AK Partili olmak yetmiyor. Erkimizin geçtiği çevremizdeki insanları da AK Parti'ye kazandırmak gerekmektedir. Bunun için milletçe bir çalışmanın içinde hep beraber yerimizi almalıyız. Çünkü yarınlar hepimiz içindir. Bir ve beraber olduğumuz sürece ülkece ve milletçe kalkınmanın önünde hiçbir engel kalmayacaktır' dedi.

İzol ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık 'Tabloya baktığımızda, Türkiye'nin geleceğine ipotek koymaya çalışanların hedefinde AK parti var. Bunların amacı Türkiye'yi ileriye taşımak değil, tam aksine geriye götürmektedir. İnşallah halkımızın büyük desteğiyle biri Ramazan ve diğer  24 Haziran olmak üzere, iki bayramı bir arada yaşayacağız'  dedi.

Hilvan'daki seçim çalışmalarına katılan AK Parti Karaköprü İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Oflaz, Türkiye'nin geleceği için milletin ve özellikle kadının gücünü ortaya koymalıyız diyerek sözlerine şöyle devam etti. '24 Haziran'da yapılacak olan seçimler hem Türkiye hem de Şanlıurfa için çok önemlidir. AK Parti'yi yıpratmak isteyenler, seçim süreci öncesinden başlayarak devam ettirdikleri bir algı operasyonuyla AK Parti ve millet arasında bir kırılmanın olduğunu yaratma çabasındalar. Bugün, Milletvekili adayımız ve kendisine büyük bir destek sağlayan Belediye Başkanı ve AK Parti Hilvan İlçe Başkanı ile beraber yaptığımız görüşmelerde, yaratılmak istene bu tür algıların halkta karşılık bulmadığını net bir şekilde anlamış olduk. Şimdiye kadar Hilvan2da yapılan çalışmaların halkta büyük ve olumlu bir karşılığı gördük. İnşallah tarımsal sulamanın gelmesiyle beraber Hilvan ilçemiz daha da kalkınacaktır' şeklinde konuştu.



Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 22:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
derya yıldız
derya yıldız - 6 yıl Önce

fakkı babanın belediye başkanıken danışmanıdın şimdi vekillisin teb

SIRADAKİ HABER

banner195