Title of a News Article

Milletvekili Cevheri, Bozova’ya çıkarma yaptı

.

Milletvekili Cevheri, Bozova’ya çıkarma yaptı
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Bozova İlçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, TBMM’de 2 haftadır devam eden bütçe görüşmelerinin sona ermesinin ardından kente geldi. Milletvekili Cevheri, bugünü Bozova İlçesine ayırdı. Bozova’ya giderek AK Parti teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Cevheri, daha sonra Mehmet Akif Anma Programına katıldı. Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı’yı da makamında ziyaret eden Cevheri, Bozova’daki yatırımlarla ilgili bilgiler aldı.  Toplantıda, Bozova İlçesinde yapılması planlanan TOKİ için uygun arazi bulunması konuşuldu. Kaymakam Hidayet Sarı, TOKİ için vatandaşlardan talep aldıklarını ve en kısa zamanda Bozoya’ya TOKİ tarafından konut yapılması için çaba gösterdiklerini söyledi.

AK Parti Bozova İlçe Başkanı Av. Mehmet Akgün ve Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Aksoy’un da eşlik ettiği Cevheri ise, Bozova’da yapılması planlanan projelerin hızlandırılması konusunda girişimlerde bulunacağını kaydetti. 
Bozova'da muhtarlar ve STK temsilcileriyle de buluşan Cevheri, AK Parti Kadın Kolları Teşkilatını da ziyaret ederek, kadınlarla parti çalışmaları üzerine sohbet etti. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195