Title of a News Article

Milletvekili Gök:Kan ve Gözyaşı yok

Milletvekili Gök:Kan ve Gözyaşı yok
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, TBMM’de çözüm sürecine ilişkin yaptığı konuşmada, AK Parti’nin başlattığı ‘Çözüm Süreci’nden dolayı kan ve gözyaşının bittiğini söyledi.

Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşülmekte olan ‘Terörün Sona Erdirilmesi ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Tasarısı’ ile ilgili söz hakkı aldı.

Gök, yaptığı konuşmada, “Geçmişi inşa ettiğimize göre geleceği de beraber inşa etmenin yolu içerisinde olacağız” diyerek, şunları kaydetti;

“Hepimizin sevgiye ihtiyacı vardır. En güzel sevgi ve muhabbet mesajını Peygamber Efendimiz vermiştir; ‘İman etmedikçe cennete giremezseniz, birbirinizi sevmedikçe iman etmiş sayılmazsınız.’  Dolayısıyla bizim birbirimizi sevmemizin günü, birbirimizi kucaklamanın günü, birbirimizle bütünleşmenin günü olarak görüyoruz. Ondan dolayı bizim başlatmış olduğumuz barış yollarına ilişkin olarak bugüne kadar ortaya konulmuş olan reçetelerin samimiyeti ortadadır. AK Parti iktidarının çözüm sürecine ilişkin başlatmış olduğu bu sürecin ana ekseni çözüm sürecinde ne anlıyorsunuz denildiğinde kanın ve gözyaşının bittiğidir,19 aydır şehit haberlerinin bu memlekete gelmemiş olmasıdır.”

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195