Title of a News Article

Milletvekili Özcan o göreve devam ediyor!

Milletvekili Özcan o göreve devam ediyor!
banner206

AK Parti’de idare amirliğinde değişikliğe gidilirken, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan bu görevine devam ediyor. Özcan, yeniden bu göreve seçilmesinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Grup Başkanlığı ile milletvekillerine teşekkür etti.

AK Parti Grup Başkan ve grup başkanvekilleri görevine devam ediyor. AK Parti iki idare amirinde değişikliğe gitti. Alpay Özalan ve Ali Şahin idare amiri oldu.

Bu arada Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’ın TBMM İdari Amirliği de devam ediyor.

Milletvekili Özcan, yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve AK Parti Grubumuzun önerisiyle yeni dönemde de TBMM İdare Amirliği görevini üstlenmiş bulunmaktayız.  Bizlere bu kutlu görevi layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti Grup Başkanlığımıza, Milletvekillerimize, dava arkadaşlarımıza ve aziz milletimize teşekkürü bir borç bilirim. İnşallah bu kutlu çatıda olmaktan gurur duyduğum Gazi Meclisimize yakışan bir anlayışla yeni dönemde de milletimize hizmet yolunda durmadan yola devam edeceğiz.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Selam ve dua ile..” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2020, 14:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Atila Ceyhan
Atila Ceyhan - 4 yıl Önce

Vatana millete hayırlı hizmetler nasip etsin...
Allah yar ve yardımcınız olsun inşaAllah....

SIRADAKİ HABER

banner195