Title of a News Article

Milletvekili Özcan’dan çağrı

 Milletvekili Özcan’dan çağrı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde herkesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeye davet etti.

Milletvekili Halil Özcan, yaptığı açıklamada, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak seçimlerde ilk defa Cumhurbaşkanının halk tarafından seçileceğini belirterek, “Ülkemizde istikrarın, huzurun, barışın ve hizmetin devam etmesi için Cumhurbaşkanı Adayımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermemiz gerekiyor” dedi.

‘2014 cumhurbaşkanlığı seçimleri Türk siyaset tarihinin en önemli kırılma anı olacaktır’ diyen Özcan , "Türkiye halkı, milli iradenin sahibi halkımız, daha önce ordunun kontrol ettiği cumhurbaşkanlığı makamına tarihte ilk kez doğrudan müdahale edecek. Bu, vatandaşımıza verdiğimiz değerin de göstergesi olarak tarihe geçecektir. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle Yeni Türkiye demokratik siyasetin gelişmesi adına önemli bir aşamayı da geçmiş olacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi milli irade ve milli gücün daha bir egemen olması adına ve müreffeh bir Türkiye adına çok önem arz etmektedir. Bunun için tüm Urfalıları Pazar günü sandık başına giderek, Başbakanımıza oy vermelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195