Title of a News Article

Milletvekili Yıldız Suruç’a çıkarma yaptı

.

Milletvekili Yıldız Suruç’a çıkarma yaptı
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız haftasonu olmasına rağmen Suruç ilçesine çıkarma yaparak bir dizi temaslarda bulundu.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız bugününün tamamını Suruç ilçesinde geçirdi. Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programına eşlik eden Yıldız,  bugün Suruç ilçesine geçti. 



Suruç’taki esnaflar ile bir araya gelen Milletvekili İbrahim Halil Yıldız sorunları yerinde inceledi ve gerekli çalışmalar içinde alan çalışması yaptı. Çarşı esnafını ziyareti sırasında Yıldız’a Suruçluların ilgisi yoğun oldu.


Esnafla sohbetini bitiren vekilin bir sonraki durağı ise Suruç’taki parti binası oldu. Buradan Ak Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ile birlikte yeni atanan kaymakam Ferhat Sinanoğlu’nu da makamında ziyaret etti. Yeni kaymakama hayırlı olsun dileklerinde bulunan Yıldız, Sinanoğlu’na da görevinde başarılar diledi. Kaymakam Sinanoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yıldız ve ekibine de teşekkür etti.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Ibrahim Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa programlarına yüksek katılım sağlayan hemşehrilerimize sonsuz Teşekkür ediyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2017, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195