Title of a News Article

Mirkelam: “7 Haziran dönüm noktasıdır”

.

 Mirkelam: “7 Haziran dönüm noktasıdır”
banner206

Şanlıurfa’nın ilçe ve köylerinde yaptığı çalışmalarda vatandaşların sevi seliyle karşılanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Mahmut Mirkelam, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin kaderiyle ilgili bir seçim olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlarımızın güçlü bir AK Parti iktidarına onay vereceğine inandıklarını, Türkiye’nin yükselişini sürdürebilmesi için buna gerek olduğunu vurguladı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı iş adamı Mahmut Mirkelam, yoğun geçen seçim çalışmalarında vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Güçlü AK Parti iktidarıyla Şanlıurfa’nın kaderinin de değiştiğini ifade eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, Şanlıurfa’nın Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde olduğu gibi Ortadoğu’da da önemli bir yere geldiğini, bu önlenemez yükselişin 7 Haziran’da güçlü bir AK Parti iktidarıyla süreceğini sözlerine ekledi.

Şanlıurfa’da bir sanayi hamlesinin başladığını ve tarımsal alanda önemli reformların gerçekleştirildiğini de belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Mahmut Mirkelam, turizm alanında Şanlıurfa’nın önemli bir merkez haline geleceğini, tarihi ve turistik değerlerinin ön plana çıkarılarak dünya turizm pastasından Şanlıurfa’nın hak ettiği payı alacağını belirtti.

İlk kez Fırat sahillerinin Birecik’te önemli bir çalışma ile turizme kazandırıldığına da dikkat çeken AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Mahmut Mirkelam Şanlıurfa’nın inanç turizmi yanında kültür turizmi, gastronomi turizmi, sağlık ve kongre turizmi için de yıldız bir şehir olduğunu sözlerine ekledi.

Şanlıurfa’nın mezra, köy ve ilçelerinde yaptığı çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Mahmut Mirkelam, “Bugüne kadar Şanlıurfa’nın gelişmesi için el ele omuz omuza veren gerek belediye başkanlarımıza, gerekse milletvekillerimize ve değerli Bakanımız Sayın Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyoruz. El ele, omuz omuza verilerek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin ödülü gelişen ve büyüyen bir Şanlıurfa olmuştur. 7 Haziran seçimleri sadede Şanlıurfa için değil, Türkiye içinde önemli bir dönüm noktası olacaktır. İnanıyorum ki, vatandaşlarımızın tercihi istikrarın sürmesi ve ülkenin kalkınması yönünde olacaktır. Bu güne kadar yapılan hizmetler göstermiştir ki, güçlü iktidarlar vatandaşına hizmet getiriyor, ülke kalkınıyor, şehirler kalkınıyor, köyler kalkınıyor. Şanlıurfa tarihi için AK Parti iktidarı bu kalkınma hamlesinde önemli rol oynamış, gerek yerel yönetimlerimiz gerekse parlamenterlerimiz üstlendikleri görevleri liyakatiyle yerine getirmiş, getirmeye devam etmektedir. Hizmetin sürebilmesi, kalkınma ve büyümenin devam edebilmesi için 7 Haziran sandığından güçlü bir AK Parti hükümeti çıkacaktır” dedi.

 

HAYIRSEVER İŞ ADAMI MAHMUT MİRKELAM AYNI ZAMANDA EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ

Eğitim alanında Şanlıurfa’ya büyük hizmetler gerçekleştiren hayırsever iş adamı Mahmut Mirkelam 21. Yüzyıl standartlarında bir ülke için eğitimin olmazsa olmazına inandıklarını belirterek eğitim kalitesinin yükseltilmesi için gerekli her türlü desteği vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Hayırsever İş Adamı Mahmut Mirkelam ve ailesi tarafından bu güne kadar Şanlıurfa’ya yaptırılan ve on binlerce öğrencinin eğitim gördüğü okullar, sağlık ocakları ve diğer sosyal tesisler vatandaşların ilgisiyle karşılanıyor. İş adamı Mahmut Mirkelam ve ailesi tarafından bu güne kadar Ferit Aydın Mirkelam İlköğretim Okulu, Gül - Aydın Mirkelam İlköğretim Okulu, Gül Mirkelam Anaokulu, Dr. Hüseyin Mirkelam Halk Eğitim Merkezi, Dr. Hüseyin Mirkelam Kuran Kursu, Aydın Mirkelam Kuran Kursu, Hatice Mirkelam Doğar İlköğretim Okulu ve Ayşe Mirkelam Pınarbaşı Ticaret Meslek Lisesi yaptırılarak devlete bağışlandı. Söz konusu okullar on binlerce gencin eğitimi için adeta birer eğitim meşalesi gibi yanmaya devam ediyor. Diğer taraftan birçok hayır kuruluşuna destek veren İş Adamı Mahmut Mirkelam yüzlerce üniversite öğrencisine de burs vererek eğitime desteğini sürdürüyor.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 13:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
muslum dayioglu
muslum dayioglu - 9 yıl Önce

Allah yolunu acik etsin sen herseyin en iyisine layiksin

şıhan altunbaşak
şıhan altunbaşak - 9 yıl Önce

Aday gostermezlerse urfa cok sey kaybeder urfaya her zaman boyle ınsanlar lazım

Abdulkadir özgül
Abdulkadir özgül - 9 yıl Önce

Say'ın milletvekilim dertlilerin derdisin hastaların şifasısın çıktığın bu mükaddes yolda ALLAHIM seni muafak etsin yolun açık olsun kazan mübarek olsun Allahım yar ve yardımcın olsun

Mehmet durap
Mehmet durap - 9 yıl Önce

Başarılar diliyorum abeyme

SIRADAKİ HABER

banner195