Title of a News Article

Mirkelam: AK Parti halkın kendisidir

 Mirkelam: AK Parti halkın kendisidir
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İş Adamı Mahmut Mirkelam, AK Parti’nin 13 yıllık hizmetleri ve barış sürecindeki çabalarını takdirle karşıladığını ve bu çalışmalara destek vermek için Ak Parti’den aday adayı olduğunu söyledi.

Yeni Türkiye yolunda, Barış ve kardeşliği hedefleyen  AK Partinin kadrosunda yer almak için Milletvekili aday adaylığına müracaat ettiğini ifade eden Mahmut Mirkelam, hafta sonu yapılacak olan temayül yoklaması öncesi Parti teşkilatlarından destek almaya başladı. Akçakale ilçe Belediye  Başkanı A.Hakim Ayhan, Ak Parti Akçakale ilçe  İbrahim Yıldır ve Harran ilçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Ak Parti ilçe Başkanı Mahmut Özyavuz'u ziyaret eden Mirkelam, iki teşkilatın tam desteğini aldı.

Mirkelam  ailesi olarak Ak Parti kurulduğundan bu yana Ak Parti’nin içerisinde olmasak da dışarıdan  daima destek verdiklerini vurgulayan Mirkelam, iki ilçeye yaptığı ziyaretin ardından bir açıklama yaptı.  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İş adamı Mahmut Mirkelam şöyle konuştu;

“Şanlıurfa ve Birecik, Halfeti bölgemizde  siyaset alanında  hizmet ediyoruz. Birecik eski Belediye Başkanıyım,  Rabbim nasip ederse Milletvekili aday adaylığına başvurdum. Siyasi olarak Şanlıurfa ve ülkeme AK Parti çatısı altında hizmet etmek istiyorum.

Bugün itibariyle baktığınız zaman benim çok etkilendiğim bir neden var. 13 yılda baktığınız zaman geçmiş hükümetler de hep ertelenmiş reformlar vardı. Barış süreci olsun, Kürt sorunu olsun, sağlık reformu olsun, birçok sorunun hep ertelendi. Oy kaybederiz diye hep popilist politikalar bu ülkeyi bir türlü yeterli düzeye çıkaramamıştır. Ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve  Ak Parti bu sorunlarının hepsini kucağında buldu. Başta barış süreci gibi çok hassas bir konuda, değil elini taşın altına, bütün gövdesini ortaya koymaya devam ediyor.  Ve başarıyla da şu ana kadar netice almış durumda. İnanıyorum ki önemli bir süreçten geçiyoruz, özelikle barış sürecinde final dediğimiz bir döneme giriyoruz. Ben bu dönemde  halkımın yanında olmak istiyorum ve  AK Parti’den siyaset yapmaya karar verdim. Bundan sonra ülkeme ve vatandaşlarıma her anlamda AK Parti çatısı altında hizmet edeceğim. Şanlıurfa Bölgesinin gelişmeye en müsait il'dir. Güçlü bir kadro ile Turizm, sanayi ve Tarım alanında Türkiye’nin yıldızı bir şehir oluruz.”

 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195