Title of a News Article

Mirkelam anlatmaya devam ediyor...

Mirkelam anlatmaya devam ediyor...
banner206

Hergün ilçe merkezi ve kırsalı karış karış gezen, halkla buluşan, ev ziyaretleri yapan AK parti Birecik Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam, projelerini anlatmaya devam ediyor.

AK Parti’nin Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam, projeleri ile Birecik ilçesinin kent kimliğini güçlendireceklerini bildirdi.

Gittiği her yerde sevgi gösterileri ile karşılanan Mahmut Mirkelam, hergün ilçe merkezi ve kırsalı karış karış geiyor. Halkla buluşan, esnafın çayını içen, Fıstık Halini gezerek buradaki esnafın beklentilerini de dinleyen Mirkelam, akşam da parti binasında partililer ve vatandaşlarla bir araya gelip, seçimlerin önemine dikkati çekiyor.

Projelerini seçmenlerine birebir anlatan AK Parti Birecik Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam, bu kez trafikle ilgili projelerini anlattı. Toplumun tüm beklentilerine cevap veren projeleriyle takdir gören Mirkleam, çevre yolu müjdesi de verdi.

TRAFİK SORUNU

Artan nüfus ve artan araç sayısı ile mevcut yolların trafiği tıkanmasının kaçınılmaz olduğunu, bunun için projelerinin bulunduğunu anlatan Mahmut Mirkelam, 

Çevre yolu yapımı konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da sözünün bulunduğunu hatırlattı. Mahmut Mirkelam, “Açacağımız çevre yolu ile kent trafiğini rahatlatıp, ulaşımı daha kolay hale getireceğiz” dedi.

OTOPARK İHTİYACI

Mirkelam, otopark ihtiyacına da dikkati çekerek, “Özellikle hafta sonlarında çevre il ve ilçelerden Sahil Parkımıza gelen vatandaşlarımızın araçlarından dolayı tıkanan trafiğe çözüm bulacağız.Köprü ile hastane arasını duble yol yapacağız.Alt ve üst geçitlerle sadece trafiği rahatlamakla kalmayıp, kent kimliğimizi güçlendireceğiz” diye konuştu.

SEYİR TEPELERİ

Bağlar ve Mezra yolunda kayalıkları traşlayıp seyir tepeleri oluşturacaklarını ifade eden Mahmut Mirkelam, “Bunun yanı sıra Saha ve Kurtuluş Mahallelerimizde de seyir tepeleri oluşturup, parklar yapacağız” dedi.

Mahmut Mirkelam, şehir içindeki oto galerilerinin sahipleri ile istişare halinde ortak noktada birleşip, galerileri daha rahat hizmet verebilecekleri yerlere taşıyacaklarını, trafiğin rahatlamasında bu çalışmalarının da etken olacağını sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ
ALİ - 5 yıl Önce

önce eniştesi sonra kaynı padişahlık sistemi gibi oldu bu iş

Selim
Selim - 5 yıl Önce

Mirkelam birecikte dürüstlüğü ile tanınan biri başkası akp adayı olsa kazanma şansı yoktu.

SIRADAKİ HABER

banner195