Title of a News Article

Mirkelam iddialı konuştu..

.

Mirkelam iddialı konuştu..
banner206

 Mirkelam iddialı konuştu;

“AK Parti tek başına iktidar olacak”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde AK parti’nin tek başına iktidara geleceğini iddia etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimleri sonrasında ülkemizde yaşanan kaosun AK Parti iktidarı ile sona ereceğini söyledi. Ülkeye ve Şanlıurfa’ya hizmet edebilmek için aday adayı olduğunu belirten Mirkelam, “Allah nasip eder ve TBMM’ye gitme imkânı bulursam öncelikle son zamanlarda yaşanan terörün sona ermesi için büyük çaba göstereceğim. Anaların tekrardan gözyaşı dökmemesi için elimi taşın altına koyacağım. İnşallah ülkemiz 1 Kasım’da yapılacak seçimlerin ardından huzur ve barışa kavuşacaktır” dedi.

Şanlıurfa’ya hizmet etmek istediğini de anlatan Mirkelam, “Geçmişte Birecik’te yapmış olduğum belediye başkanlığı dolayısıyla iyi bir tecrübeye sahibim. Ayrıca Şanlıurfa’yı çok iyi tanıyan insanım. TBMM çatısında altında Şanlıurfa’ya iyi hizmetler yapabilmek için var gücümle çalışacağım. Urfa’nın sanayi, turizm, sağlık, eğitim ve spor alanlarında kalkınabilmesine destek sağlayacağım” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195