Title of a News Article

Mirkelam kadınlara ayrıcalık tanıyor

Mirkelam kadınlara ayrıcalık tanıyor
banner206

AK Parti Birecik Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam, kadınlara sağınma evi, istihdam, kadın el emeği pazarı ve yüzme havuzu sözü verdi.

Seçim için geriye sayım başlarken ilçeyi karış karış gezip projelerini anlatan işadamı Mahmut Mirkelam, toplumun tüm kesimlerinin yanı sıra kadınlara özel projeleriyle de takdir topluy“Hiçbir anamız, bacımız, kızımız sokakta kalmayacak” diyen Mirkelam, Kadın Sığınma Evi yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti;

“Eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınlarımıza istihdam olanakları sunacağız. Kadınların kendi ayakları üzerinde durması, aile bütçelerine katkı sunması bizim için çok önemli. İlçemizeyatırımcı gelmesi için tüm gücümüzle imkanlarımızı seferber edeceğiz. Yatırım demek iş demek, aş demektir.

Kuracakları Kadın El Emeği Pazarı ile kadınlara el emeği göz nuru eserlerini ekonomiye kazandırma imkanı sunacaklarını anlatan Mahmut Mirkelam, “Otantik dokuda inşa edilecek bu pazar, yöremize gelen turistlerimize de alışveriş imkanı sunacak” diye konuştu.

İlçede yüzme havuzu bulunduğunu ancak, kadınlara ve kız çocuklarına özel havuz bulunmadığını ifade eden Mahmut Mirkelam, “ Sadece kadınlarımız ve kız çocuklarımızın yararlanabileceği yüzme havuzu yapacağız. Burada ücretsiz yüzme kurslarımız da olacak” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ;

Çocukları da unutmayan Mahmut Mirkelam, “Çocuklarımız için her türlü sosyal donatının olduğu Çocuk Köyü ile çalışan annelerimizin gözünü arkada bırakmayacağız. Mirkelam, “Engellilere engel olan, engellerdir. Tüm engelleri kaldıracağız” sözünü de verdi.

YAŞLILARIMIZ;

Mirkelam, emekliler ve yaşlıların hoşça vakit geçirecekleri, her türlü donanıma sahip Bahar Evleri yapacaklarını belirterek, “ Tüm park ve bahçelere ücretsiz wifi imkanı sunacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195