Title of a News Article

Mirkelam’dan temayül teşekkürü

 Mirkelam’dan temayül teşekkürü
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Mahmut Mirkelam, Pazar günü yapılan temayül yoklamasıyla ilgili tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Birecik eski Belediye Başkanı da olan Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, Ak Parti  İl Başkanlığının güzel bir şekilde temayül düzenlediğini belirterek, “Herkes oyunu güzel bir şekilde kullandı. Teşkilat üyelerimiz de temayüle büyük ilgi ve alaka gösterdi, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geçen bir temayül oldu. Ak Partimize yakışır bir temayül oldu” dedi.

Temayül yoklamasında kendisine ilgi ve alaka gösteren teşkilat mensuplarına teşekkür eden Mirkelam, “Temayülden çıkan sonuca saygılı olacağız. Teşkilatımız kime inandıysa ona oyunu kullandı. Şahsıma gösterilen ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Temayül yoklamasıyla parti içi demokrasinin en güzel örneği sergilenmiştir. Temayülde oy kullanmaya gelen bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Tam bir demokrasi örneği gösterdiler” diye ifade etti.

Artık temayülü de geride bıraktıklarını sözlerine ekleyen Mirkelam, “Bundan sonra da esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek destek isteyeceğiz. AK Parti büyük bir ailedir, son karar genel merkezimizindir. Şanlıurfa için hayırlısı ne ise o olsun” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195