Title of a News Article

Miting gibi büro açılışı!

.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar’ın seçim bürosu binlerce kişinin katılımıyla açıldı. Programda konuşan Kaçar, HDP’yi sert sözlerle eleştirerek,  “Barış istiyorsanız barışın gereğini yerine getireceksiniz” dedi. Eski Bakan Faruk Çelik ise, Eyyübiye İlçesinde yaşanan tapu sorununu yeni dönemde çözeceklerinin müjdesini verdi.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

AK Parti Şanlıurfa 8. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar’ın seçim bürosu Mardin Yolu üzerinde OSM Özel Hastanesinin karşısında hizmete girdi. Açılışa Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili Adayı Eski Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Partili ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve binlerce kişi katıldı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar, programda yaptığı konuşmada, daha önce Gaziantep’i yakalamak için çaba gösterdiklerini belirterek, “Artık Antep değil, Şanlıurfa Kayseri’yi geçecek, Şanlıurfa Konya’yı geçecek, Şanlıurfa Denizli’yi geçecek dedik. Bir olduk, beraber olduk ve 4 yıl boyunca Şanlıurfa’ya milletvekili arkadaşlarımızla birlikte çok önemli hizmetler yaptık. Şanlıurfa’nın bütün ilçelerine hastaneler yapıldı. Türkiye’nin en büyük hastanesi Eyyübiye Devlet Hastanesini yaptık. 400 Okul yaptık, eğitimin altyapısı oluşturduk. Şanlıurfa’da Türkiye’nin en büyük müzesi yapıldı, bölünmüş yollar yapıldı ve birçok hizmet yapıldı” dedi.

 

“Uyarıyı baş göz üstüne aldık”

7 Haziran’dan sonra yeni hedefler peşindeyken vatandaşların kendilerine bir uyarı yaptığını vurgulayan Kaçar, “Biz uyarıyı baş göz üstüne aldık, yenilendik, eski formatımıza döndük ve ilk günkü aşkla ‘Haydi Bismillah’ diyerek yeniden huzurlarınıza geldik. 2011 Yılında Şanlıurfa’da ümit varken, coşku varken şimdi Şanlıurfa’da endişe var, Şanlıurfa’da korku var, gelecekle ilgili bir endişe var” diye ifade etti.

 

“Barış istiyorsanız barışın gereğini yerine getireceksiniz”

Konuşmasında HDP’ye ağır eleştirilerde bulunan Kaçar, vatandaşların HDP’yi barajı aştırdığını ve 80 milletvekili aldırdığını sözlerine ekleyerek, “Bu memlekette barışa evet, demokrasiye evet, kardeşliğe evet ama silahlara hayır, git Mecliste siyasetini doya doya demokratik şartlarda yap görevi verdi. Ama gel gör ki; 7 Haziran’dan 4 gün sonra KCK açıklama yaparak, ‘Çözüm Süreci’nin bittiğini açıkladı. Çözüm Sürecini bitirenler, memleketin her bir yanını ateş çemberine çevirenler şimdi barış ve demokrasi sözcükleri üzerinden yeni bir algı operasyonu oluşturuyor. Gelen noktada görüldü ki; Yüzde 13’le değil yüzde 23’le de olsa, 80 değil 180 de olsa kendi iradesiyle karar alamayanların bu memlekette barış adına, demokrasi adına vereceği hiçbir şey olmadığını net olarak gördük. Barış istiyorsanız barışın gereğini yerine getireceksiniz” diye kaydetti.

 

Çelik: “Şanlıurfa altın yılını yaşayacak”

Eski Bakan Faruk Çelik ise, yaptığı konuşmada, önümüzdeki 4 yıl Şanlıurfa’nın altın yılı olacağını söyledi. Şanlıurfa’ya 4 yıl boyunca güzel hizmetler yaptıklarını ve yeni dönemde de hep birlikte çok önemli hizmetlere imza atacaklarını kaydeden Çelik, “13 Katrilyonu nasıl Şanlıurfa’ya getirerek nasıl sorunların önemli bölümünü çözdüysek önümüzdeki 4 yıl da Şanlıurfa’nın altın yılı olacak. Gece gündüz demeden çalışacağız. Köylülerimizin artık sorunları olmayacak. Sulama kanallarını yaygınlaştıracağız, cazibeli sulama artacak. Sulama kanallarını arttırıp artık elektriği dert olmaktan çıkaracağız. Bunun gibi Şanlıurfa’da neye ihtiyaç varsa onları yapacağız. Haliliye Belediyesi, 34 tane taziye evinin temelini atacak. Eyyübiye’de tapu sorunu var. Bu sorunu kanun çıkararak çözeceğiz. Eyyübiye’nin tapu sorunu kalmayacak” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek, seçim bürosunun resmi açılışı yapıldı. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195