Title of a News Article

Mızar'da zafer yemeği

Mızar'da zafer yemeği
banner206
HABERİN GALERİSİ
Mızar'da zafer yemeği

Mızar'da zafer yemeği

Gaziantep Ak Parti Milletvekili Abdülkadir Yüksel ve amcası oğlu Şükrü Yüksel tarafından 6 bin kişiye yemek vererek Ak Parti’nin seçim zaferini kutladı.

1 Kasım genel seçimlerinde 317 milletvekili çıkarıp tek başına iktidar olan Ak Parti’nin sevinç kutlamaları devam ediyor. Pijan aşiretine mensup aslen Şanlıurfa Suruçlu olan Gaziantep Ak Parti Milletvekili Abdülkadir Yüksel ve ailesi tarafından 6 bin kişiye yemek verildi. Suruç’un Mızar Mahallesi’nde verelin yemeğe ev sahipliği yapan Gaziantep Ak Parti Milletvekili Abdülkadir Yüksel, Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ilçe belediye başkanları, Suruç İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, Şanlıurfa Eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, kanaat önderlerinden Hadi Altun, Mahmut Aygün, Faruk Badıllı, çok sayıda STK temsilcileri, köy muhtarları, partililer ve binlerce vatandaş katıldı. Ak Parti’nin zafer yemeğinde 2 ton et, 3 ton pirinç ve 3 ton fasulye kullanıldı.

Abdülkadir Yüksel Ak Parti Gaziantep Milletvekili,”Bütün amca çocukları ve akrabalarla beraber Gaziantep ve Urfa’dan gelen sevenlerimizle beraber kardeşlerimizi, arkadaşlarımızı burada ağırlıyoruz. İnşallah bu coğrafyaya Şanlıurfa’ya, Gaziantep’e layık olacağız. Çok mutluyuz çünkü çok müthiş bir olayı başardık. Hem ülke olarak milli irade tecelli etti. Türk halkının tümü Türkiye’de istikrar dedi.  Bölgemizde ayrıca Ak Parti Şanlıurfa ve Gaziantep’de rekor kırdı. Bu kırılan rekorda insanımızın birliğe, kardeşliğe ve huzura olan aşkı, birliktelik ruhu sandığa yansıdı” diye konuştu.

 

“AK PARTİ MİLLETİN KENDİSİDİR”

Ak Parti milletin kendisir diyen Yüksel sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ Her iki kişiden bir kişinin irade gösterdiği yani yüz de 50’ye yakın oy almış. Urfa şartlarında ise her üç kişiden iki kişinin oy verdiği, Gaziantep’de de her üç kişiden iki kişinin oy verdiği bir siyasi harekettir. Ak Parti sadece bu ülkeye değil tüm islam coğrafyasına hitap ediyor. Bosna, Kosova ve Ortadoğu ülkelerindeki sevince bakılınca bunu görmek çok mümkündür. Bu hareket mazlum halkın sesidir. Biz de bu hareketin bir mensubu olmaktan çok mutluyuz. Bizim siyasetimiz tüm ülkemizin 81 vilayetinde olan bir harekettir. Diğer siyasi partiler sadece 20 ile 30 ilde birinci olurken Ak Parti 60 kadar ilde birinci diğer kalan yerlerde de iki veya üçüncü parti olmuştur. Asıl vazifemiz şimdi başlıyor. Bundan sonra bu sevgiye layık olma durumundayız. Bizim teşekkürümüz bundan sonra 4 yıl boyunca halka hizmet olacaktır. Gaziantep ve Şanlıurfa merkez ve ilçelerinden katılan tüm arkadaşlarımıza sevenlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195