Title of a News Article

MKYK üyesi Alkış Urfa'da

MKYK üyesi Alkış Urfa'da
banner206
 AK Parti MKYK üyesi Zeynep Alkış, bölge illerinde gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da AK Parti İl teşkilatını ziyaret etti.  İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ü il binasında ziyaret eden Alkış, referandum çalışmaları konusunda fikir alış verişinde bulundu.
Topyekûn teşkilat olarak sahadayız
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Referandum arafesinde hepimiz adeta seferber olmuş, aklı karışan, bilgisi olmayan, kararsız olan herkese açıklayıcı bilgiler veriyoruz. TBMM’nden geçen Anayasa Düzenlemesinin halk tarafından da onaylanmasını, yani EVET verilerek kabul edilmesi gerektiğini, bu durumun da hepimizin yararına olduğunu anlatıyoruz. Muhaliflerin ve ülkemizin kalkınmasını istemeyenlerin dedikleri gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ilgisinin olmadığını anlatıyoruz. Biz sadece İl Yönetim Kurulu olarak değil, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımızla topyekûn teşkilat olarak sahadayız. STK’ları ziyaret ediyoruz. Ev toplantılarına katılıyoruz. İl genelini geziyoruz. Ayak basmadık yer, çalmadık kapı bırakmamaya gayret ediyoruz. Allah’ın izniyle de halkımızın EVET oyu kullanacağına inanıyoruz. İnşaallah Türkiye genelinde en fazla EVET oyu çıkaran illerin başında yer alacağız” dedi.

Kadınlarımız üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor
AK Parti MKYK üyesi Zeynep Alkış, Türkiye’de her alanda kadının önünü açan siyasi anlayışın AK Partide hâkim olduğunu belirterek, “Bilindiği gibi AK Parti Kongresinde 50 kişilik MKYK’da 25 isim değişti. Çok sayıda kadın ve genç listede yerini buldu. Dolayısıyla kadınlarımız her seçimde olduğu gibi 16 Nisan günü yapılacak olan halk oylaması için de erkeklerden fazla çalıştıklarına inanıyoruz. Şanlıurfa ziyaretimizde de Kadın Kollarımızın faaliyetlerini, referandum çalışmalarını görmek, yakından izlemek bizleri memnun etmiştir. AK Teşkilatımızın çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
MKYK üyesi Zeynep Alkış, AK Parti olarak kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, her türlü istismarı elinin tersiyle iten, kadın ve erkeği beraber gören geleneğin temsilcileri olduklarını hatırlatarak, kadınlarımızın referandumda da üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarına inandıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195