Title of a News Article

Murat Yazar'dan şok öneri...

.

Murat Yazar'dan şok öneri...
banner206

 CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, Artvin’de Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yapılan saldırıyı kınadı. Yazar ayrıca, bu olayların sona ermesi için dört siyasi parti tarafından Milli Mutabakat Hükümeti kurulmasını önerdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar’dan Artvin’de bir dizi temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yönelik yapılan saldırı ile ilgili açıklama geldi. Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı üzüntüyle karşıladıklarını belirten Yazar, “Bu saldırı demokrasiye yapılmıştır. Sayın Genel Başkanımıza son dönemlerde buna benzer saldırılar artmaktadır. Hükümet de bu saldırılara adeta göz yummaktadır. Türkiye’de genel başkanımız hedef haline getirildi. Türkiye’de Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanına yönelik böyle bir saldırı gerçekleşebiliyorsa ülkemizde artık can güvenliğinin kalmadığı ve ülkenin iç savaşa doğru sürüklendiğini görmekteyiz” dedi.

 

“Milli Mutabakat Hükümeti kurulsun”

CHP’li Yazar, mevcut hükümetin derhal istifa edip dört siyasi parti tarafından Milli Mutabakat Hükümeti kurulmasını önererek, “Tüm siyasi partiler teröre karşı bu hükümetle ortak sorumluluk almalıdır” diye ifade etti.

Bu duygu ve düşüncelerle Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı bir kez daha kınadıklarını dile getiren Yazar, “Sayın Genel Başkanımız ve Artvin’deki konvoyda bulunan tüm partililerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2016, 18:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 8 yıl Önce

Murat Bey, harikulade fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Son zamanlardaki çalışmalarınız, sorunlara karşı sergilediğiniz tavır takdire şayan. Hükümetimizin istifasına takriben dört partinin sizin gibi bir liderin öncülüğünde bahsettiğiniz hükümetin kurulması için çalışmalar yapılması elzemdir. Bu konuda gerekirse imza kampanyası düzenleyeceğiz. Sağ olun, var olun.

SIRADAKİ HABER

banner195