Title of a News Article

Nebati destek turunda

Nebati destek turunda
banner206

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, Hilvan ilçesinde AK Partiye destek arayışlarını sürdürüyor. Bakan Yardımcısı Nebati, seçim gecesi zaferi milletimizle paylaşarak yeni bir heyecanla daha çok çalışacaklarını belirterek, “Allah bizi hizmet yolundan ayırmasın” dedi.

Milletimizin içten sevgisi ve teveccühü ile karşılaştık
Beraberinde AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ve AK Parti Şanlıurfa İl başkanı Bahattin Yıldız ve İl Yönetim Kurulu üyesi Hilvan Koordinatörü Abdulkadir Karacabey ile birlikte Şanlıurfa genelinde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, “AK Partiye destek arayışlarımızı il genelinde sürdürüyoruz. Bu gün de Hilvan ilçemizde kentsel katılımcılığı genişletmek, sorunları odağında tespit edip, bürokratik külfeti devre dışı bırakarak, ortak akıl ve istişareye dayanan çözümler üretmek bizler için çok önemlidir. Hilvan’da STK Başkanları, Meslek Odaları Temsilcileri, Kanaat Önderleri ve yerel idareciler ile bir araya gelerek yerel ve merkez arasındaki işbirliğini güçlendirdik. Hilvan’da bir kez daha milletimizin içten sevgisi ve teveccühü ile karşılaştık. Allah bizi hizmet yolundan ayırmasın, her zaman Milletimizin yanında olmayı bizlere nasip etsin inşallah” dedi.

Kadınlar; kültürümüzün ve geleneğimizin baş tacıdır 
31 Mart seçimleri sürecinde milletimizin her bir ferdine ulaşıp kendilerini ifade ederek destek istediklerini belirten Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, “MKYK üyemiz Vildan Polat eşliğinde KADEM Şanlıurfa Temsilciliğini ziyaret ettik. Kültürümüzün ve geleneğimizin baş tacı olan kadınlar, bugün modern hayatın getirdiği pek çok sorunla mücadele etmektedir. KADEM hem ulusal hem yerel düzeyde kadınlarımızın toplumdaki yerini destekleyen, yücelten, karşılaştıkları tüm sorunlarda onları şefkatle sarıp, sahip çıkan yaklaşımıyla büyük bir fark ortaya koymuştur. Seçim gecesi zaferi milletimizle paylaşarak yeni bir heyecanla daha çok çalışacağız. Herkes çok iyi biliyor ki; İktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir” diye konuştu.

Partinin zaferini halkımızla birlikte ilan edece
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nebati, “Şanlıurfa’mız Türkiye pamuğunun %42’sini üretiyor. Çiftçimizi kalkındırmak için depolama işletmeciliğini çok önemsiyoruz. Bu sayede ticaret kolaylaşarak, malların emniyeti sağlanıyor. Şanlıurfa Pamuk Tarım Ürünleri Lisanslı Deposunda laboratuvar incelemelerinde bulunduk” diyerek 31 Mart gününe kadar durmaksızın il genelinde hemen her insanımıza ulaşacaklarını, dua ve destek isteyeceklerini ve 31 Mart akşamı da inşaallah, AK Partinin zaferini halkımızla birlikte ilan edeceklerini söyledi..

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 00:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195