Title of a News Article

Nebati şaşırttı

Nebati şaşırttı
banner206
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, pazar esnafına karanfil dağıttı. Durduğu bir tezgahın önünde biber (isot), patlıcan satan Nebati, bir gazeteciye acı biber yedirmek istedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, partili kadınlarla birlikte Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde kurulan halk pazarını gezdi. Esnaf ile sohbet eden Nebati, esnafın ve pazardaki vatandaşların sorunlarını dinledi. Partili bayanlarla karanfil ve gül dağıtan Nebati, bir tezgahın önünde durarak, satılan biber ve patlıcanların yerli olup olmadığını sordu. Biberin kilosunun 4 TL'den satıldığını öğrenen Nebati, kendisinin hatırına 3 TL'den satılmasını istedi. Esnafı ikna eden Nebati, "Gel vatandaş, isot 3 TL. İsot ve patlıcana gel" diye bağırarak biber ve patlıcan satmaya çalıştı.

Basın mensuplarına da takılan Nebati, acı olduğunu tespit ettiği bir biberi gazeteciye yedirmeye çalıştı. Nebati,"Bu tatlıymış, ısır bak" diyerek biberi gazeteciye uzatarak verdi. Biberi koklayan kameraman bu acı diyerek geri verdi. Gazeteci, Nebati'nin ısrarı üzerine acı biberi yedi.

Nebati'ye pazar esnafı ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195