Title of a News Article

Olağan kongre öncesi flaş gelişme!

Olağan kongre öncesi flaş gelişme!
banner206

AK Partili Hayati Yazıcı, "Kongrede yapılacak tüzük değişikliğiyle genel başkanvekili sayısı 2'ye çıkacak" ifadelerine yer verdi.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi için partililer, Ankara Spor Salonu'na alınmaya başlandı. Kongre dolayısıyla partililer, sabahın erken saatlerinden itibaren salonun önünde toplandı. Salon çevresi, bariyerlerle araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

GÜVENLİK NOKTALARI OLUŞTURULDU

Kongreye katılacaklar için güvenlik noktaları oluşturuldu. Partililer, güvenlik noktalarında detaylı üst aramasından geçirildikten sonra alana alınmaya başlandı. Salona giremeyen partililerin de kongreyi takip edebilmeleri için dışarıya dev ekranlar kuruldu. Kongre salonunda delegeler, engelliler, gazeteciler ve köşe yazarları için ayrı platformlar yer aldı.

TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLDİ

AK Parti'de 7. Olağan Büyük Kongre heyecanı yaşanıyor. Kongre öncesinde AK Parti'de bir tüzük değişikliği yaşandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, kongrede yapılacak tüzük değişikliğiyle genel başkanvekili sayısının 2'ye çıkarılacağını bildirdi.

Son Dakika! AK Partili Hayati Yazıcı: Kongrede yapılacak tüzük değişikliğiyle genel başkanvekili sayısı 2'ye çıkacak

KONGRE ÖNCESİNDE KURULAN KOMİSYONUN BAŞKANLIĞINI ÜSTLENDİ

AK Parti, 24 Mart'ta yapılacağı duyurulan 7. Olağan Büyük Kongre öncesinde Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı başkanlığında Tüzük Değişikliği Komisyonu kurdu. Kurulan bu komisyon parti tüzüğünde ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapmak üzere görevlendirildi.

ÖNERİLEN BUGÜN KONGRE'YE SUNULACAK

Komisyon, büyük kongre öncesinde ihtiyaç duyulan ve gerek görülen değişiklikler olması halinde bunları ele alıp değerlendirdi. Öneriler, karara bağlanmak üzere bugün Kongre'ye sunulacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195