Title of a News Article

Önce yolu, sonra kurbanlar kesildi

Önce yolu, sonra kurbanlar kesildi
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik'i Şanlıurfa'ya uzun bir aradan sonra gelmesi Kentte sevinçle karşılanırken, Bakan Çelik gittiği yerlerde Kurban Kesilerek karşılandı.

Bu sabah özel bir uçakla Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kemalettin Yılmaztekin, Mehmet Akyürek ve Mehmet Ali cevheri ile birlikte gelen ve GAP Havaalanında oldukça kalablık bir kitle tarafından karşılanan eski Bakan Çelik, ilk olarak Harran İlçesine geçti. İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve teşkilatlar tarafından karşılanan Bakan Çelik'e Harran ilçesinin girişinde kurban kesildi. Ak Parti ilçe Binasına gelen Çelik, burada bir süre önce yapılan kongrede yeniden seçilen Mahmut Özyavuz ve yeni yönetimi tebrik ettikten sonra Harran ilçesine Bağlı Demirli köyüne geçerek Şehit Ali Aydar'ın ailesine başsağlığında bulundu. Eski Bakan Çelik, daha sonra beraberinde ki Milletvekili ve heyetle birlikte Akçakale ilçesine geçti. Ak Parti ilçe BAşkanı İbrahim Yıldık ve yeni yönetimi tebrik etti. Parti binasında konuşan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, 'bugün eski Bakan Faruk Çelik'in Urfa'ya gelişi bir heyecan yaşattı, yaptığı büyük hizmetlerden dolayı ilçem adına kendisine teşekkür ediyorum 'dedi. Çelik, daha sonra Akçakale ilçe teşkilatına hitaben kısa bir konuşma yaptıktan sonra Eyyübiye ilçe Başkanlığına geçti. 
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik ve Milletvekilleri Cevher, Yılmaz ve Akyürek'in Şanlıurfa girişinde bir kez daha yolları kesildi, bir grup esnaf tarafından karşılanan Çelik'e ana yol üzerinde kurban kesildi. Çelik, daha sonra KAraköprü ve Haliliye ilçe teşkilatlarını da ziyaret etti. 


Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2018, 19:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalii
Urfalii - 6 yıl Önce

Bizden bisey olmaz

ah reji
ah reji - 6 yıl Önce

Biraz dil bilgisi ögrenmen lazım. Kurdugun cümlelerin hepsi yanlış.Önce yolu kestiler, sonra kurbanlar kesildi şekline yazman lazım. :))))))

Múslüm ÇAKAR
Múslüm ÇAKAR - 6 yıl Önce

Şeref verdınız Bakanım...Bir Şanlıurfa'lı olarak diyeceğim. Diyarbakır'ın gerisinde kalan Urfa'm...Cumhubaşkanímızın isteği üzerine Sizin gelmenız ile memleketim Gaziantep ile yarışacak seviyesine geldi...4 Yılda 400 Proje ile daha sonra gelen projeler...(Halaplı Bahçe projesi-Modern müze-mozaik müze.Hilton Oteli- Modern Piazza çarşısı-Abide alt-üst geçidi. Askeriyeden verilen güzergah üzerinde yapılan alt-üst lu Abide-Çevik kuvvet otoyolu.Sırrın-Şehitlik-SSK ve diğer Alt-üst geçitleri.Harran Üniversitesi,Eğt.Araştırma Hastanesi Eyyubiye Eğt.Araştırm Hastanesi. İl-İlçe Hükümet Konakları, Adliyeye binaları.Lojmanlar TOKİ (Sanayi-Maşuk) Büyükşehir ve ilçelerinde yüzlerce İlkokul-Ortaokul Lise. Büyükşehir ve ilçe bağlantı lı çevre yollar döbleks yollar Sanayide kurulan fabrikalar ve daha yüzlerce projeleri Sayın,R.T.ERDOĞAN'nin talimatları doğrultusunda yerine getirmiştir...Milletvekilimi Seviyorum.

SIRADAKİ HABER

banner195