Title of a News Article

Öncel’den Ak Parti’ye ziyaret

 Öncel’den Ak Parti’ye ziyaret
banner206

Toplumsal Barışı Sağlama Derneği ve Madde ile Mücadele ve Gençliği Topluma Kazandırma Derneği Başkanı Dr. Feridun Öncel, kongreleri tamamlanan Ak Parti teşkilatlarını ziyaret ederek, yeni yönetimlere başarılar diledi.

Dr. Feridun Öncel, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Sıcak ve samimi havada geçen ziyaretlerde Şanlıurfa’nın sorunları ve çözümleri ele alındı. Dr. Feridun Öncel, gözlemlerinde teşkilat başkanlarının donanımlı, bireysel değil toplumsal sorunlara önem verdiklerini, hizmet ve sorunların çözümü noktasında her türlü katkıyı ve çabayı göstermeye hazır olduklarını, siyasetin alışıla gelmiş dar bir çevrede ve en tehlikeli olanı grupçu bir yaklaşım sergilemediklerini halkın içinde olmak istediklerinin izlenimini aldığını bildirdi.

Öncel, “Şu anki duruş ve bakış açıları memleketin önünün açılmasında önemli rol oynayacaktır. Umarım bu duruş ve bakış açısı değişmez ve erozyona uğramaz. Statükocu yaklaşımlar kaybeder. Yeni bir anlayış ve asıl olan gruplaşmayla değil homojen kitleselleşmeyle siyaset yapılmasının geniş halk kitlelerinin katılımıyla sağlıklı kalıcı çözümler ortaya çıkar” diyerek şunları kaydetti;

“Halkın içinde olanın, halka hizmet edenin ancak o halkın temsilcileri olabilecekleri düşüncesi toplum nezdinde hakim olan görüştür. Ucuz ve halktan uzak siyaset dönemi bitmiştir. Halk kendisinin yanında olanı ve kendine hizmet edeni ödüllendirir.

Ziyaretlerimde umutlarımın arttığını, halk için siyaset anlayışına sahip ve halka hizmet etmeye çalışan kuruluşlara, insanlara saygı ve destek görüşlerinin olması başkanlarda yeni bir dönemin açıldığının işaretlerini gördüm. Umarım baştaki bu pozitif davranış aynen devam eder birbirinden değerli başkanların hepsini tebrik eder başarılı projelere imza atmalarını memleket adına temenni ederim.”

                                                                                                 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195