Title of a News Article

Öncel'den kutlama mesajı geldi

Öncel'den kutlama mesajı geldi
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Dr Feridun Öncel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Öncel, yayınladığı mesajında, şunları kaydetti:

“Kadınlar, yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar, anne olmanın getirdiği büyük kutsallığa sahip olan, sorumluluk sahibi, ailesine yön veren ve gelecek nesilleri yetiştirendir.

 Modern hayatı yaşama çabasının hızlandığı çağımızda, kadının toplumsal, sosyal, ekonomik hayatta ve siyasette mutlaka yer alması temel hedef olmalıdır. Kadınlarımız gelecekte vatandaşlarımızın sorunlarına ortak çözüm getiren, sorumluluğu paylaşan bireyler olarak, sağlıklı bir çevrede yaşamak için yol gösterici olacaktır. Kendi medeniyet havzamıza yabancılaşmadan ve kadınlık değerini layık olduğu düzeye yükselterek çalışma hayatı ile aile hayatını mutlu bir şekilde bütünleştirmiş kadınlarımızın, ülkemizi aydınlık geleceğe taşıyacağına inanıyorum. Çünkü bizim medeniyetimiz kadınlarla hayat bulmuştur, kadını yok sayan toplum, adını yok sayan bir toplumdur.

 

 Kurumlarımızdaki tüm birimlerde kadınlarımız,sağlığın korunması ve ilerletilmesi için büyük bir özveri ile çalışmaktadır.Doğumumuzdan ölümümüze kadar pek çok durakta onların bizlere emeği çoktur.Bizi doğurtan,aşılayan,kaydeden,takip eden eller genelde onlarındır.Öpülecek elleri sadece bugün değil,yaşamımızdaki her gün alnımızdadır.

 Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor ve kadınlarımızın, toplum içinde kendini ifade edebilen bir yaşam tarzına sahip olmalarını diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2015, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195