Title of a News Article

Öncel'e destek

Öncel'e destek
banner206
 Toplumsal Barışı Sağlama Derneği ve Madde İle Mücadele, Gençliği Topluma Kazandırma Derneği Başkanı Dr. Feridun Öncel, gençlerin ve işçilerin sorunlarını dinledi.

Dr. Feridun Öncel, Eyyübiye ve Yakubiyeli gençleri ziyaret etti. Toplumun kanayan yarası kan davaları, küçük yaştaki genç kızların evlendirilmesi ve madde bağımlılığı ile töre gibi çağdışı uygulamalara karşı mücadelesini sürdüren Dr. Feridun Öncel, gençlere tavsiyelerde bulundu, “Gençler toplumumuzun temel taşını oluşturuyor. Gençliğin başıboş bırakılmaması için onlara yönelik projeler geliştirilmesi gerekiyor. Biz dernek olarak bu konuda çalışmalar yürütüyoruz. Bugüne kadar birçok gencimizi bataklıktan kurtararak topluma kazandırdık. Hazırlığı süren bazı projelerimizi de önümüzdeki günlerde bakanlığa sunacağız” dedi. Dr. Feridun Öncel’i ziyaret eden gençler, “Toplumsal barışa ihtiyaç duyulan bir coğrafyada din, dil, ırk ayrımı yapmadan sorunlara el atan Dr. Feridun Öncel’e bizi dinlediği ve sorunlarımıza çözüm bulduğu için kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

İŞÇİLERDEN DR. FERİDUN ÖNCEL’E DESTEK

Dernek tarafından gençlere verilen yemeğin ardından Dr. Feridun Öncel, Demokrasi Caddesinde bulunan işçi kıraathanesini ziyaret edip, sorunları dinledi. Dr. Feridun Öncel’i gördüklerinden dolayı memnun olan işçiler “Dr. Feridun Öncel ağabeyimiz sürekli aramızda. Sık sık bizi ziyaret edip sorunlarımızı dinler. Çözüm üretmek için çaba sarf eder. Bugün de bizi ziyaret ettikleri için kendisine teşekkür ediyoruz. Bizi burada unutan insanların da Dr. Feridun Öncel’i örnek almalarını istiyoruz. Her konuda ve her yerde Dr. Feridun Öncel’i destekliyoruz” ifadelerini kullandı. Dr. Feridun Öncel, yaptığı açıklamada, işçileri sık sık ziyaret ettiğini, onların içinden geldiğini ve onların sorunlarına çözüm bulmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195