Title of a News Article

Özcan, 1 günde 20 köyü gezdi

Özcan, 1 günde 20 köyü gezdi
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 1 günde 20 köy gezen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Özcan, her gittiği yerde ilgiyle karşılanırken, herkesle tek tek tokalaşıp selamlaşarak AK Partiye destek olmalarını istiyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, beraberinde Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban, AK Parti Akçakale Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Samar ve Pekmezli eski Pelediye Başkanı Abdüllatif Soydaş ile beraber, Akçakale ve Harran ilçelerine bağlı Ahmet Kara, Bulutlu, Akçalı, Bedrin, Büyüktokaç, Kılıçlı, Yeşiltepe, Pekmezli, Ceylanharebesi, Ulucak, Büyüktaş, Ohali, Tuzluca, Akdiken, Mavitaş, Seyrantepe, Ayyıldız, Ekinyazı, Keçili ve Acıkuyu, köylerini (mahallelelerini) ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan, Burada “Bugün sadece gezmiş olduğumuz köy sayısı 20 oldu. İnşallah 7 Haziran gününe kadar bütün köylerimizi ziyaret etmiş olacağız. Her dolaştığımız köyde, bizi ayrı ayrı memnun edici görüntüleri izliyoruz, görüyoruz. Allah bütün hemşerilerimizden razı olsun. Hizmetleri soruyoruz, hizmeti olanlara bakıyoruz, şuanda yapacağımızı yapıyoruz, yetişmeyen sorunları ise seçimden sonraya bırakıyoruz. Bizim amacımız en başta hemşerilerimize hizmet etmek, hizmetkârlık yapmak, hemşerilerimizin dualarını almak. Gördüğüm kadarıyla, yani tecrübeye dayanarak eski seçimlerde aldığımız oyla bugün den itibaren kesin olarak çıkmışız görüyorum. Sağ olsun Akçakaleli ve Harranlı hemşerilerim, köylü olsun, şehirli olsun, artık köy dememizde yanlış olur. Kırsal kesimdeki köylerimiz artık mahallelerimiz oldu. Şanlıurfa halkı kırsal kesimdekilerin hepsi akraba. Gezdiğimiz bu köylerde 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde partimiz için destek ve dualarını istedik” dedi.

Özcan, ayrıca 24 Mayıs 2015 tarihinde Şanlıurfa’mıza gelerek toplu açılış törenlerine katılacak olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Topçu Meydanına herkesi açılış törenine beklediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 18:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195