Title of a News Article

Özcan, 'Akçakale kararını vermiş'

Özcan, 'Akçakale kararını vermiş'
banner206

Akçakale kararını vermiş

TBMM Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan “Maşallah Akçakaleli Hemşerilerimiz hemşerilerim kararını vermiş” dedi.

Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını il genelinde sürdürüyor. Özcan, bu seferki durağı Akçakale ilçesi oldu.Belediye Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya’nın seçim bürosunu ziyaret eden Özcan burada seçmenlere seslendi.Özcan” Maşallah Akçakaleli Hemşerilerimiz hemşerilerim kararını vermiş.
Şanlı şehrimin güzel insanları HDP, CHP, İP ve SP’nin kirli planının farkında. 
Tarih boyunca olduğu gibi Urfa’mız inşallah 31 Mart’ta da Hendek siyasetine asla müsade etmeyecek” dedi.İlçede köy ziyaretlerinide sürdüren Özcan şunları söyledi:”Aziz hemşehrilerimizle geçirdiğimiz her an bizlere huzur veriyor, mutlu kılıyor. 
Duaları, destekleri, gönül sohbetleri ise bizlere azim veriyor. 
Akçakale İlçemize bağlı Güvenç Köyümüzde Saramda Aşireti Kanaat Önderlerinden Hacı Salih Yasak’ın misafiri olduk.Akçakale İlçemize bağlı Gündaş Köyümüzde İsa Akadaş ve hemşehrilerimizi  ziyaret ederek, destek ve dua istedik. 
Görüyorum ki Akçakaleli hemşehrilerim kararını vermiş. İnşallah 31 Mart’ta Akçakale’de zafere aziz kardeşlerimin güçlü desteği ulaşacağız.Haliliye ilçemizde Salih Ölmez’e geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.
Yüce Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
LAF ERKEĞİN AĞZINDAN ÇIKAR
LAF ERKEĞİN AĞZINDAN ÇIKAR - 5 yıl Önce

YILLARDIR VERDİĞİNİZ VAATLER YA OTO GALERİ TAŞINMASI,TUGAYIN KALKMASI,ŞAHİR HASTANESİ VE İŞSİZLİK BİR ÖNCEKİ SEÇİM VAADİNİZ İDİ.MİLLETİ KANDIRMAYIN ARTIK LÜTFEN YAZIK BU HALKA...

ÜLKEYİ MAHVETTİNİZ BE
ÜLKEYİ MAHVETTİNİZ BE - 5 yıl Önce

USULSÜZ İHALELER,ADAM KAYIRMALAR,TORPİLLER HAT SAHFADA BAKIYORSUN ADAM TOPRAK ZENGİNİ UNU BİLE GETİRİP İŞE KOYUYORSUNUZ SIRF OYU VAR DİYE...VURGUNLAR TALANLAR VE NELER NELER,ÜLKEYİ KRİZE ASIL SİZ KOYDUNUZ...

KOMEDİ 63
KOMEDİ 63 - 5 yıl Önce

YALÇINKAYA KARAKÖPRÜYE DE BALIKLIGÖL YAPARSA OYUMU ONA VERİRİM KARAKÖPRÜYEDE BALIKLIGÖL İSTİYORUZ:-)

SIRADAKİ HABER

banner195