Title of a News Article

Özcan: “Eski Türkiye’nin defterini kapattık”

Özcan: “Eski Türkiye’nin defterini kapattık”
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, Akçakale ilçesinde Hikmet Başak Seçim Bürosunu açılışını yaptı. Açılışta konuşan Özcan, AK Partinin hizmet partisi olduğunu, bu seçimin diğer seçimlerden çok daha önemli olduğunu ve eski Türkiye’nin defterini kapattıklarını söyledi. 

Seçim Bürosunun açılış kurdelasını kestikten sonra konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Allah’a şükür Akçakale kararını vermiş. Biz hiçbir zaman Akçakale’nin bizleri hayal kırıklığına düşüreceğini hiç düşünmedik. Çünkü aklı selim her zaman hakim olacaktır. Biz bir aileyiz. Dedikodular her ne kadar Akçakale’de sıkıntı var diyorlarsa da, biz ilk günden beri Akçakale’de, Harran’da, Ovada, Eyyubiye’de hiçbir sıkıntı yok dedik. Ve olmayacak Allah’a çok şükür hepimiz kararımızı vermişiz, hiçbir sorun olmayacak. Bu seçim diğer seçimlerden çok daha önemli hatta bütün seçimlerin anası diye tarif ediliyor. Neden, çünkü Türkiye; eski Türkiye’den yeni Türkiye’ye geçiş süreci yaşıyor. 3 dönem üst üste iktidar olan parti oylarını arttırarak geldi ve eski Türkiye’nin defterini kapattık.  İnşaallah 7 Haziran’dan sonra sizlerin vereceğiniz destekle, sahip çıkacağınız destekle inşaallah 400 Milletvekiliyle gideceğiz ve yeni Anayasa, Başkanlık Sistemi deyip yeni Türkiye’ye ilk adımı atacağız Allah’ın izniyle” dedi. 

Akçakale Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan ise, “Biz Akçakale olarak sınırda olmamız münasebetiyle devletsizliğin ne olduğunu en iyi bilen ilçelerden biriyiz. Suriyelilerin yaşadığı sıkıntıyı hepimiz biliyoruz. Ondan dolayı bizimde Suriye’ye dönüştürülmememiz için kendimiz çok dikkatli olmamız lazım. Bütün ilçelerde en iyi oyu almamız lazım. Çünkü herkesin söylediği, ‘Akçakale’de sıkıntı var, Akçakale’den oy alamayacağı. Diğer partiler daha güçlü ondan dolayı tüm Urfa’ya, tüm ilçelere, iyi bir ders verip güzel bir oy almamız lazım. En azından kendimizi göstermemiz ve Cumhurbaşkanlığındaki gibi % 90’ın altına düşmememiz lazım” diye konuştu. 

Seçim bürosunu hazırlayan Hikmet Başak ta, genel seçimlere az bir zaman kaldığını belirterek, “AK Parti olarak sizinle beraberiz. Sizi gördükçe daha da coşuyoruz. Yeni Türkiye budur. Bu simalar, bu güler yüzler, sizsiniz yeni Türkiye” dedi.

 

Daha sonra hep birlikte Seçim Bürosuna geçilerek bir süre orada bulunan AK Parti sevdalıları ile sohbet edildi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195