Title of a News Article

Özcan, Kapaklı Pasajı'ndan destek istedi

.

Özcan, Kapaklı Pasajı'ndan destek istedi
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. AK Vekil Dr. Özcan, partili partisiz ve Kürt-Türk-Arap ayrımı yapmadıklarını söyledi. 

AK Vekil Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, şehir merkezinde bulunan Kapaklı Pasajı, Japon Pasajı ve Dünya İş Merkezini esnaflarını ziyaret ederek hal hatırlarını sorup, varsa taleplerini ve sorunlarını dinleyip gereğini yapacağını belirterek, 1 Kasım seçimlerinde destek olmalarını istedi.

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan, Millet için çalışan tek partinin AK Parti olduğunu belirterek, “12 yıldan beri sadece bizim memleketimizde değil her yerde yatırımlar var. Çeşitli hizmetler yapılıyor. Milletvekillerimiz vatandaşları gezip sorunlarını, varsa taleplerini öğrenip Ankara’ya ulaştırıyorlar ve çözümü konusunda çaba sarf ediyorlar. Beni zaten hepiniz tanıyorsunuz. Elimden geldiğince herkesi ziyaret ediyorum, varsa sorunlarını öğreniyor çözümüne çalışıyorum. Hiçbir zaman da Kürt-Türk-Arap ayrımı, bu bizim partidendir yada değildir diye de ayrım yapmadım. Ben hemşehrilerimin hizmetkârıyım, emirlerindeyim” dedi.

 

Kapaklı Pasaj esnafı da, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan’a yoğun ilgi gösterip coşkuyla karşıladılar.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan'ın Kapaklı Pasajı başta olmak üzere pasajlar bölgesine yapmış olduğu ziyaretine; AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Şerdil Karahan, Mehmet Günak, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban, Mehmet Moğal, AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Abdülkadir Akbaş'ın yanı sıra bazı partililer eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195