Title of a News Article

Özcan kapı kapı dolaşmaya devam ediyor

Özcan kapı kapı dolaşmaya devam ediyor
banner206

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, gece gündüz demeden, il genelinde kapı kapı dolaşmaya ve AK Partiye destek istemeye devam ediyor.

TBMM İdare Amiri AK Vekil Özcan, AK Partinin büyük bir aile olduğunu, bu kutlu birlikteliğin Urfa’mızda milletimizin desteği ile bizlere zaferi getireceğini söyledi.

 AK PARTİMİZ BÜYÜK BİR AİLEDİR

“Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Milletvekillerimiz Karaköprü Belediye Başkanımız ve teşkilatlarımız ile istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Her şey Şanlıurfa için” diyen TBMM İdare Amiri Doç. Dr. Halil Özcan, “Milletvekili arkadaşlarım, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Karaköprü Belediye Başkanımız ve yeni dönem adayımız ve aday adaylarımız, Meclis Üyesi adaylarımız ve aday adaylarımız ile Karaköprü AK Parti teşkilatımızda görev alan ve daha önce görev almış teşkilat mensuplarımızın bir araya geldiği toplantıda buluştuk. AK Partimiz büyük bir ailedir. Yüce Allah’ım birliğimiz ve beraberliğimizi bozmasın. İnşallah bu kutlu birliktelik Urfa’mızda milletimizin desteği ile bizlere zaferi getirecektir. AK Parti Karaköprü İlçe teşkilatımızın düzenlemiş olduğu toplantımızda teşkilat mensuplarımıza hitap ettik” dedi.

KAZANMANIN YANINDA OYLARIMIZI DA ARTTIRMAMIZ LAZIM

Toplantıda AK Parti ailesine hitab eden TBMM İdare Amiri AK Vekil Özcan, “Malumunuz yerel seçimlere gidiyoruz ama diğer tarafta şer odakları bir araya gelmesi mümkün olmayan insanların, partilerin bir araya gelip terör örgütü ile de iç içe olmaları bu seçimi yerel seçimden bir beka seçimine getirdi. Onun uzantıları olan Cindoruk ta en sonda katıldı, biliyorsunuz. Bu seçim bir intikam seçimi olduğunu kendileri ifade ediyorlar. Gerek Türkiye’mizde, gerek coğrafyamızda şer odaklarına bağıra bağıra hizmet etmek için ve en başında da Amerika’nın eliyle İsrail’e hizmet eden bir bölge, bir ülke durumuna düştük. Maalesef tek karşı çıkan ve tek ses Türkiye’den çıktığı için bu seçimi bir beka sorunu haline getirdiler. Tek amaçları Cumhurbaşkanımıza, AK Partiye olan desteği azaltmak. Ama Allah’ın izniyle 31 Mart’a 2-3 gün kaldı. Ancak bizim kazanmamız yeterli değil. Kazanmanın yanında oylarımızı da arttırmamız lazım. Son umutları olan bu seçimi oy fazlalığı ile alırsak Allah’ın izniyle, ümmetin duasıyla artık önümüz açık olacak. AK Partiye gönül verenler bu işin bilincinde olmalı, kızgınlık, küskünlük olmamalı. Çünkü bu işin telafisi yok” dedi.    

TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRETLE DURMAK YOK YOLA DEVAM

Son ana kadar durmadan çalışacaklarını belirten TBMM İdare Amiri Doç. Dr. Halil Özcan, “Gece gündüz demiyoruz, vatandaşımızın kapılarını çalıyor ve aziz Urfalı kardeşlerimin yürek dolusu misafirperverliği ile karşılanıyoruz. Şimdiki durağımız, Karaköprü İlçemizde ikamet eden 25. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayımız Abdurrahman Yetkin ve Ailesi. Dava bilinciyle hareket eden, desteklerini ve dualarını esirgemeyen aziz hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Tevazu, samimiyet ve gayretle durmak yok yola devam ediyoruz” diye konuştu.

URFA’MIZLA İLGİLİ ÖZEL BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK

“Peygamberler diyarı, şanlı şehrimiz Urfa’mızda ağırladığımız Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Çakar’ın katılımlarıyla Urfa’mızın ekonomik ve kalkınma konuları hususunda özel bir toplantı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun” TBMM AK Vekil Özcan, seçim çalışmalarını Eyyübiye ilçesinde sürdürdü.

YOLA AK PARTİ İLE DEVAM İNŞALLAH

“Öncelikle Eyyübiye Devlet Hastanesinde tedavi gören minik yavrumuz Hüseyin Alkan’a ve Hüseyin Yıldırım’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Yüce Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin” diyen AK Vekil Halil Özcan, “Eyyübiye İlçemize bağlı Sağlık Köyümüzde Anar Ailemize taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerinde bulunduk. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, Ailesi ve yakınlarına sabır-ı cemil niyaz ederiz. Gönüller bir olsun diye, huzur, bereket içinde, hizmetler hep sürsün diye, yola AK Parti ile devam inşallah. Eyyübiye İlçemize bağlı Akçamescit Köyümüzde Muhtarımız Abdurrahman Saçaklı ve hemşehrilerimizi ziyaret ederek; destek ve dualarını aldık. İnşallah, tevazu, samimiyet ve gayretle” 31 Mart’ta zafere aziz Urfalı kardeşlerimin desteği ile ulaşacağız. Eyyübiye Mevlevihane Camii civarında bulunan esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek, destek ve dua istedik. Esnaf kardeşlerim gönüllerini de, kapılarını da açarak desteklerini esirgemiyor. İnşallah 31 Mart’ta Şanlı Şehrimizin güzel insanlarıyla zafere ulaşacağız. Eyyübiye Çiftehan Caddesinde de esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek, destek ve dua istedik. Esnaf kardeşlerim gönüllerini de, kapılarını da açarak desteklerini esirgemiyor. İnşallah 31 Mart’ta Şanlı Şehrimizin güzel insanlarıyla Zafer yazacağız. Eyyübiye Çarhoğlu Camii civarında esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek, destek ve dua istedik. Eyyübiye Arap Meydanı civarında esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek, destek ve dua istedik. Esnaf kardeşlerim gönüllerini de, kapılarını da açarak desteklerini esirgemiyor. İnşallah 31 Mart’ta şanlı şehrimizin güzel insanlarıyla zafer yazacağız” diyerek herkese teşekkür etti.

TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “HÜDA-PAR Şanlıurfa İl Teşkilatını ziyaret ederek; HÜDA-PAR Genel İstişare Kurulu Üyesi Lokman Yalçın ve İl Başkanı Basri Demir ile yerel seçimler öncesi fikir alışverişinde bulunduk. HÜDA-PAR’ın kıymetli yöneticilerinin 31 Mart Yerel Seçimlerinde ülke genelinde ve Şanlıurfa’mızda AK Parti adaylarını destekleyecekleri açıklamaları bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Destek açıklamaları için Hür Dava Partisine teşekkür ediyoruz” diyerek HÜDA-PAR’ın da olayların farkında olduğunu belirtti..

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195