Title of a News Article

Özcan kırsaldan destek topladı

Özcan kırsaldan destek topladı
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan 24 Haziran seçimleri öncesinde Akçakale ve Eyyübiye’ye bağlı kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, seçim çalışmalarını kırsal ve kent merkezinde yaptığı ziyaretlerle sürdürüyor.  AK Aday Özcan çalışmaları kapsamında Akçakale’ye bağlı Taşkınlar, Eke, Mermer, Dibat, Duruca, Mağara kırsal Mahallelerini ziyaret etti. AK Aday Özcan, Tarlabaşı Kanaat önderlerinden Şeyh Dibo, Şehy Ahmet Demirel ile Kanaat Önderlerinden Muhammet El Uveys Hocayı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Biricik’i ziyaret etti. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan daha sonra Eyyübiye’ye bağlı Ozanlar ve Mutlukaya kırsal mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarları, kanaat önderleri ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen AK Aday Özcan, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. Ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan AK Aday Özcan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Programımıza yine Şanlıurfa merkezden başladı sonra kırsala çıktık. Bu bölgede daha önceden beri beraber olduğumuz insanlar. Geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu bölge teveccühü her zaman yanımızdadır.  24 Haziran’da da tekrar daha da şevkli davayı daha da sahiplenmiş gördüm beni mutlu etti gerçekten bizi umutlandırdı. 24 Haziran’da bu bölge buradan bütün Türkiye’ye ve Dünya’ya mesaj verecek. Nasıl ki şer odaklarının gözü bu seçimdeyse ve partimize umut bağlayanların tüm Dünya’nın gözü bu seçimlerde. Bizlerin başarısız olmasını bekleyen ve başarılı olmamızı isteyen duaları bizimle olan insanlar var. İnşallah bizlere umut bağlayanların umutlarını boşa çıkarmayacağız. Bugün kırsal mahallelerimiz de muhtarlarımızla beraber vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Çok sıcak bir karşılama oldu. İnşallah 24 Haziran’da da bayramımızı hep beraber kutlayacağız.”

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195