Title of a News Article

Özcan:' Urfa halkı sağduyu sahibidir'

Özcan:' Urfa halkı sağduyu sahibidir'
banner206

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan seçim çalışmaları kapsamında, esnaf ve vatandaşları bire bir ziyaret ediyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan, Şanlıurfa Spot Pazarındaki esnaf ve vatandaşları, samimi yaklaşım göstererek,destek ve dualarını istedi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan çalışmalarını ekibiyle koordineli bir şekilde yapacağını belirterek Büyük Türkiye için büyük Şanlıurfa için hep birlikte hizmet aşkıyla çalışacağız” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan, Spot pazarındaki esnafları ziyareti sırasında, karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet edip, sorunlarını dinledi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan, insanların desteğiyle hizmet yarışına çıktıklarını, ‘Ben değil, biz olarak çalışacaklarını’ belirterek “ Bu kutlu hizmet yarışına çıkmış bulunmaktayız. Ama bizler Milletvekili adayı gibi değil projelerimizle, insan odaklı hizmet anlayışımızla yola çıktık. Her vatandaşımızın sorunları sıkıntıları var. Bu sorunları koordineli bir biçimde, kargaşaya engel olarak hizmet anlayışı içerisinde çözmeliyiz. Sürekli irtibat ve iletişim halinde olmalıyız. Acil sorunlar varsa hemen nasıl yapabiliriz bunlara gayret etmeliyiz. Kim olursa olsun hep beraber AK Parti ile hizmetlerini devam ettirmeliyiz ” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195