Title of a News Article

Özcan: Ürküyorlar

.

Özcan: Ürküyorlar
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan Günbalı Mahallesinde düzenlenen mitingde yüzlerce vatandaşa seslenerek, 16 Nisan'da yapılacak referandumun önemini anlattı. Mitinge katılan aşiret üyeleri ise Referandumda tam destek sözü verdiler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan seçim çalışmaları kapsamında Eyyübiye Belediyesinin Günbalı Köyünde düzenlemiş olduğu EVET buluşmasına katıldı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekincin in'de katıldığı buluşmada halka hitap eden Özcan, "Türkiye'nin mağdurun, mazlumun, İslam Dünyasının umudu olduğunu her yerde söylüyorlar. Bu yüzden dolayıdır ki 16 Nisan referandumu bizler için çok önemli. Bizler yekvücut olarak, Eyyübiye'den, Günbalı (Arapoğlu) mahallesinden Biniesed Aşiretinden, Şanlıurfa'dan, Türkiye’den dünyaya, batıya güç bir şekilde cevap vereceğiz" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, "16 Nisan referandumu bizler için çok önemli, bu seçim ülkemizin Türkiye'nin gelecek yüzyıllarını etkileyecek bir halk oylamasıdır. Herkes oyunu kullansın. Hiç kimsenin bu sorumluluktan kaçmamasını rica ediyorum. Batı bir olmuş hayır kampanyası yapıyorlar. Çünkü Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde İslam ümmetinin tekrar ayağa kalkacağından ürküyorlar, ürkeceklerde. Kendilerini ilgilendirmeği halde maşalarını kullanıp hayır çıkması için mücadele ediyorlar. Bizlerde batıya 16 Nisan'da gereken cevabı vereceğiz" dedi.

Özcan, "Birlik ve beraberlik İslam ümmetinin şanındandır. Hadis ve ayetler bizim bir ve beraber olmamızı emrediyor. Bugün bizlere destek veren yanımızda olan Biniesed aşiretine, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142