Title of a News Article

Özcan ve Eğilmez iddialı konuştu…

 Özcan ve Eğilmez iddialı konuştu…
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Halil Özcan ile Yusuf Eğilmez gazetemizi ziyaret etti. Özcan ve Eğilmez, seçmenlerin 7 Haziran’da istikrardan yana oy kullanacaklarına inandıklarını belirterek, istikrarın devam edeceğini söylediler.

AHMET KEMAL AYHAN

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Halil Özcan, Milletvekili Adayı Yusuf Eğilmez ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, Gazeteci Reşat Uzun ile sohbet ettiler. Gazeteci Reşat Uzun’a seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Özcan ile Eğilmez, 7 Haziran seçimleri için iddialı açıklamalarda bulundular.

Şanlıurfa’ya yapılan yatırımları anlatan Özcan, yatırımların devam etmesi için istikrarın etmesi gerektiğini söyleyerek, “Muhalefet partileri sadece konuşuyor, biz yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Söylediğimiz her şeyi yaptık. 7 Haziran seçimlerinde de milletimizin istikrardan yana oy kullanacaklarına inanıyoruz. Yeni dönemde de gerek ülkemizdeki yatırımların gerekse de Urfa ve ilçelerindeki yatırımların sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için oylarımızı AK Parti’den yana kullanalım” dedi.

Milletvekili Adayı Yusuf Eğilmez ise, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini vurgulayarak, “Hükümetimizin yapmış olduğu yatırımlarda ortadadır. Sağlığından eğitimine, turizminden sanayisine kadar birçok alanda Urfa’ya Kat Trilyonluk yatırımlar yapıldı. Şanlıurfa’nın gelişiminin devam etmesi için 7 Haziran’da sandık başına gidip yeniden oylarımızı AK Parti’ye kullanmalıyız. Ben inanıyorum ki Şanlıurfa’da AK Parti’ye yüzde 65-70 oranında destek çıkacaktır” şeklinde konuştu.

Gazeteci Reşat Uzun da, gazetemize yapmış olduğu ziyaretten dolayı milletvekili adaylarına teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195