Title of a News Article

Özcan Viranşehir’de destek istedi

.

Özcan Viranşehir’de destek istedi
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir ilçesini ziyaret etti. İlçe teşkilatında vatandaşlara hitap eden AK Vekil Dr. Özcan, Türkiye'nin istikrarlı bir hükümete şiddetle ihtiyacı olduğunu söyledi.

Viranşehir temasları kapsamında AK Parti Viranşehir ilçe Başkanlığını ziyaret ederek burada vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan'ın ilçe ziyaretine AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, ilçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylarından iş adamı Mehmet Günak eşlik etti.

Vekil Özcan'ı burada AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek ve İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım karşıladı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan AK Parti ilçe binasında bulunan partililere seslenerek 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerin milletvekili olma yada olmama meselesi değil, memleket meselesi olduğunu ve bu minvalde vatandaşların mutlaka oy kullanmaları konusunda uyarılarak ülkenin menfaati için, Türkiye'nin geleceği için mutlaka AK Partiye oy vermeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, “Bu seçim gerçekten bir parti seçimi değil, şahıs seçimi değil. Son 3 ayda bile meseleyi çok net gördüğünüzden eminim. Esnaf, orta direk bunu en iyi hisseden sınıftır. Biz bu seçimde sandıktan o partiyi, bu partiyi çıkartmıyoruz, bu seçimde hükümet çıkaracağız. Türkiye'yi idare edecek dirayetli, ehliyetli, önünü gören, içeriye ve dışarıya güven veren, istikrarlı bir hükümete ihtiyaç var. Peki, kim kuracak bu hükümeti? 7 Haziran'da bir seçim yaptık. Yani bir anket. Ne çıktı oradan? Görüldü ki; AK Parti dışında hiçbir partinin ağzıyla kuş tutsa tek parti olarak iktidara gelmesi mümkün değil. Peki, manzarada ne görüyoruz. AK Parti küçük bir ilave destekle tek başına tekrar istikrarlı bir hükümet kurabilir. Eğer gerçekten istikrar istiyorsak, Türkiye'nin bu ateş çemberine bulaşmadan, herhangi bir sıkıntıya düşmeden, çocuklarımızın istikbalini karartmadan geçmesini istiyorsak bizim millet olarak bu seçimde bu desteği vermemiz gerek. Bu seçimde kendimiz için oy istemiyoruz. Türkiye için oy istiyoruz. Etrafımız çok karışık. Türkiye'nin istikrarlı bir hükümete şiddetle ihtiyacı var” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Özcan, daha sonra orada bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2015, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195